AL-LIFT® – erfaren leverandør af effektive vakuumløftere til anlægsbyggeri

Virksomheder, der har brug for en batteridreven vakuumløfter til anlægsbyggeri eller industrien, kan med fordel vælge AL-LIFT® som leverandør. AL-LIFT® har mere end 28 års erfaring og ekspertise inden for produktion og udvikling af løfte- og håndteringsudstyr, og firmaet er en vækstorienteret aktør både på det danske og internationale marked.

Stort sortiment af vakuumløftere til forskellige opgaver

Hos AL-LIFT® finder man et stort sortiment af forskellige typer af vakumløftere. AL-ATOMIC vakuumløfter har en løftekapacitet på op til 500 kg, som drives af et 12V batteri med automatisk start/stop. AL-ATOMIC egner sig til horisontale løft og transport af beton-, sten-, granit- og stålelementer. Det er nemt at udskifte sugepladen på få minutter, og AL-ATOMIC kan derfor meget praktisk anvendes til mange typer af laster. AL-BUTLER er en batteridreven vakuumløfter, der også egner sig til transport og horisontale løft af sten-, beton-, stål- og granitelementer, og løftekapaciteten er på 200 kg. AL-BUTLER kører på et 12V genopladeligt batteri.

Vakuumløfter til håndtering af glas

AL-GLASS er en vakuumløfter, som kan håndtere glas på op til 600 kg, og den har et fleksibelt løfteøje til ophæng i krankrog. AL-GLASS har en DC-vakuumpumpe, som har indbygget batteri med høj kapacitet samtidig med, at en vakustat sikrer, at energiforbruget er lavt. AL-GLASS har et smart styrehåndtag, som gør det nemt for én mand at betjene maskinen.

Vakuumløfter til tunge løft på byggepladsen

En AL-MEGAVAC har en løftekapacitet på op til 30 tons og er en ideel og effektiv maskine at have på byggepladsen, når der f.eks. skal løftes tunge betonblokke. AL-MEGAVAC ophænges i løftekæder i mobilkraner eller lignende, som har en tilstrækkelig løftekapacitet.

Professionel rådgivning og konkurrencedygtige priser

AL-LIFT® er ekspert i professionel rådgivning af kunder vedrørende løfte- og håndteringsudstyr, og med AL-LIFT® som leverandør får kunderne specifikke løsninger, som imødekommer kundernes behov. Hos AL-LIFT® er man garanteret kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.

 

by