Bliv en sund arbejdsplads med firmafrugtordning

Med en firmafrugtordning kan i få den generelle sundhed på arbejdspladsen til at stige gevaldigt. De fleste af os er godt klar over, at et sundt liv hænger sammen med en vis mængde frugt og grønt. For at være mere præcis anbefaler fødevarestyrelsen at vi indtager minimum 600 gram frugt og grønt dagligt, for at opretholde en sund krop. Selvom vi allesammen er klar over vigtigheden af at indtage frugt og grønt i relativt store mængder, er det dog langtfra alle, der opnår det daglige mål. Det kan hænge sammen med forskellige faktorer, men en hyppig årsag til, at vi ikke får nok frugt og grønt i hverdagen hænger sammen med tid og tilgængelighed. Vi har ikke altid tid til at tænke så meget over hvad vi skal have til frokost eller hvad aftensmaden skal bestå af. Derfor er der mange af os, som sjældent får sørget for, at frugt og grøntsager er tilgængeligt, når der skal spises eller laves mad. Er der altid frugt tilgængeligt på arbejdspladsen, kan sådan et problem nemt imødekommes. 

Hos Frugtkurven.dk kan man få et stort udvalg af frugtkurve og firmafrugtordninger. Frugtkurverne fra Frugtkurven.dk følger årstiden og du er altid sikret den bedste og mest friske frugt. Frugtkurvene er varierede og alsidige. De består typisk af 5-6 forskellige typer frugt fordelt over et bestemt antal frugter. Er i en mellemstor virksomhed kan i eksempelvis prøve en økonomi frugtkasse, som indeholder 100 stykker frugt fordelt over fem forskellige slags. Er i derimod en lille virksomhed, en afdeling eller et lille kontor, kan i måske have mere fornøjelse af en basis frugt, som indeholder 25 stykker frisk håndfrugt. Basiskurven er ideel til mellem 3 og 5 personer. Vil i have vindruer i kurven skal i gå efter en af de skønne frugtkurve, som består af håndfrugter samt lækre stenfrie druer. 

Frugtkurven.dk tilbyder desuden snackkurve som indeholder spiseklare grøntsager, som er nemme at hapse i pausen eller på vej til et møde. Det er oplagt at kombinere en frugtkurv med en snackkurv, så der både er frugt og grønt at vælge imellem for medarbejderne. Det vil både øge deres sundhed og arbejdsglæde. 

Frugtkurven.dk startede for 17 år siden med en vision om, at få flere danskere til at skifte kagen ud med frugt. Idag er de en af landets største leverandører af firmafrugt og har således bidraget markant til at øge danskernes sunde valg på arbejdet. Kvalitet, smag og variation er tre vigtige nøgleord, som kendetegner alle frugtkurve og frugtkasser fra Frugtkurven.dk.