Catering med 100 års erfaring

Den danske virksomhed A&C Catering blev grundlagt i 1910, og de har specialiseret sig i at levere friske grøntsager og frugter til store danske hoteller, cafeer, kantiner, offentlige institutioner og restauranter. De kan hjælpe dig med dit næste projekt, hvis du vil starte en ny restaurant op og har brug for frisk frugt og grønt. A&C Catering står klar til at levere det til dig. Med gode råvarer sikrer du en god kvalitet, som kan mærkes af dine kunder eller gæster. 

Ikke kun almindelige frugter og grønt

Hvis du ønsker noget mere specielt, så har du også muligheden for at bestille nogle asiatiske frugter eller grøntsager, du måske ikke kan finde i Danmark. På den måde kan du finde på nogle meget specielle retter, som ingen har smagt før. Folk vil strømme til din restaurant, hvis du har noget nyt at byde på. Mange restauranter har jo i dag den samme menu – eller næsten samme menu.

Ekstremt hurtig catering i Danmark

Da virksomheden har over 100 års erfaring, så har de efterhånden styr på deres processer. Dette betyder, at du kan bestille varer døgnet rundt og forvente en levering inden for få timer. Dette er specielt godt til virksomheder, der kan løbe tør for råvarer og har akut brug for dem. Derudover har du mulighed for at bestille telefonisk, via internettet eller via fax. Det er af denne grund super nemt at lave sin bestilling.

A&C Catering har fokus på miljøet

Selv om leveringen er hurtig, betyder det ikke, at de ikke har fokus på miljøet. Alle deres biler er meget brændstoføkonomiske og er af nyere dato. Disse biler er derudover forsynet med et partikelfilter, og ruterne planlægges på den måde, at bilerne skal køre færrest kilometer. På den måde bliver leveringen hurtig, varerne er stadig friske, og miljøet bliver belastet mindst muligt.

Du kan læse mere om dem inde på aogc.dk