De lækreste danske uldplaider

Silkeborg Uldspinderi skyder produkter ud der formår at bevare tidløsheden – både i design og kvalitet. En gammel håndværkstradition bliver holdt i hævd og resultatet er skønne, store og ikke mindst varme uldplaider som man ikke bliver træt af at kigge på.

Når det kommer til design er uldspinderiets uldplaider nemlig især kendt for Twist a Twill-looket der består af et grafisk trekantsmønster der får hele plaiden til at se tredimensionel ud. 
Plaiderne er lavet i 100% kæmmet merinould der stammer fra sydamerikanske får. 

En anden smuk variant af uldplaiderne er også Miami-plaiden der har et rektangel-mønster i forskellige, fine naturfarver. De er også i 100% merinould. 

Fra Miami til Mandø eller Fejø – plaiderne der er opkaldt efter forskellige danske øer er næsten et must til de hyggelige, skandinaviske hjem. Disse plaider er i 100% lammeuld der stammer fra gotlandske pelsfår og hvide får fra Norge.
Silkeborg Uldspinderi har specialiseret sig i en metode hvor de kun bruger farver der er udvundet fra uldens naturlige farver og det giver altså lækre plaider i naturlige farver og det fjerner frygten for at få købt uønskede farvestoffer eller kemikalier med hjem.

Uldplaiderne kommer i en god størrelse som sagtens kan dække flere i familien – og man bliver aldrig træt af at have de skønne uldplaider lige inden for rækkevidde når man sidder i det bløde.
De kan også sagtens bruges udenfor på kølige aftener – de kan nemlig også fint vaskes på uldprogram hvis det skulle blive beskidt.

Det er faktisk let at genkende en uldplaid fra Silkeborg Uldspinderi – de er kendetegnet af de meget bløde, naturlige farver, de cremefarvede frynser og selvfølgelig også det moderne twist a twill-design der præger plaider i både grå, lille, lime, mørklilla, lys grå og  mørk grå.

En uldplaid fra Silkeborg Uldspinderi er en vigtig medspiller i hyggen derhjemme og kan med sin fremragende kvalitet blive ved med at være det i mange år. 

by