Den rette belægning – og mere til

Når du går efter at skulle have den rette grund under fødderne – om du så er ved at udskifte det eksisterende grundlag eller vil have nyt – så skal du kontakte pthgruppen.dk

Man siger, at det er vigtigt med fast grund under fødderne, men selv et roterbart underlag i form af for eksempel granitskærmer kan give et godt grundlag på samme måde, som betonfliser kan gøre det. Begge komponenter kan du finde hos pthgruppen.dk

Og udvalget stoppet slet ikke der! Firmaets sortiment spænder over mange andre produkter, der kan være med til at give den bedste udsmykning, hvor du bor eller arbejder. Det er jo som bekendt vigtigt at give et godt førstehåndsindtryk, og netop den udendørs belægning er noget af det første, man spotter, når man ankommer et nyt, eller velkendt, sted.

Det ovenstående beskrevne scenarie behøver selvfølgelig ikke kun at gøre sig gældende for private, for pthgruppen.dk leverer også dit nye underlag til virksomheder, hvis du står i en situation som virksomhedsejer, hvor du vil have udskiftet eller etableret et nyt underlag med belægning.

Men det er ikke kun underlagsløsninger, som pthgruppen.dk kan klare, for i takt med at flere og flere husejere vælger at udskifte deres gamle oliefyr med et mere miljøvenligt og energibesparende træpillefyr, er efterspørgslen efter træpiller steget gevaldigt.

I den forbindelse kan du hos pthgruppen.dk finde et godt tilbud på træpiller, så du kan få varmet hytten behørigt op.

Men udvalget hos pthgruppen.dk fortsætter endnu, for du kan også få et godt tilbud på fugeprodukter, så du slipper for sprøjtemidler.

Pthgruppen.dk er generelt parate til at hjælpe dig, din virksomhed eller offentlige institution eller grund med de udfordringer, du står med i forbindelse med blandt andet at vælge ny belægning.

Om du så har spørgsmål eller alment brug for vejledning til, hvilke produkter du skal vælge, kan du altid spørge os til råds – og få et uforpligtende tilbud!