Der er store fordele ved ​industrigulve fra Vestbjerg Epoxy Gulve

I rigtig mange virksomheder er der i produktions- og lagerområderne brug for industrigulve. Dette giver nemlig muligheden for at gulvet kan tåle mekaniske belastninger, bliver skridsikkert, er behageligt at gå på, har lav skridtstøj, og er meget rengøringsvenligt og kemikalieresistent.

Hos Vestbjerg Epoxy Gulve er de eksperter i industrigulve, og kan blandt andet lave epoxybelægning som en velafprøvet og grundigt dokumenteret kvalitetsløsning, der allerede bliver brugt i mange virksomheder. Vestbjerg Epoxy Gulve har hjemme i Silkeborg, men laver opgaver i hele Danmark. Virksomheden laver opgaver af alle slags, af alle størrelser, og er altså ikke geografisk begrænset. Desuden har de hos Vestbjerg Epoxy Gulve stor erfaring både med at udføre opgaver inden for private, hvor det kan være i garager, værksteder, køkkener og på betontrapper og -altaner, og med erhvervskunder og industri, hvor gulvenes stærke slidstyrke og nemme vedligehold er særligt populært.

Giver flot over overflade

Du får en super flot overflade med helt unikke egenskaber, hvor du vælger en epoxybelægning. Materialet der benyttes hæfter utroligt godt på stort set alle underlag, kan klare store belastninger og har lav trinstøj. Desuden er det super velegnet til steder, hvor der er skrappe myndighedskrav til hygiejne, da det er nemt at renholde. Epoxygulve er ganske enkelt det stærkeste gulv i branchen, og er tre gange stå stærkt som betongulve. Gulvet kan fås i et utal af farvevarianter, så du kan få det lige præcis så det passer ind i dit lokale. Desuden er det super solidt og den optimale løsning, når der er brug for en langtidsholdbar gulvløsning, også på steder, hvor der er belastning fra både paller og køretøjer.

Vestbjerg Epoxy Gulve rådgiver og vejleder gerne, så du får lige præcis det gulv, som du ønsker. Du kan altid få et gulvtjek og et tilbud på lige præcis den gulvløsning, der passer til dit behov.