En brobehandling kan redde dit smil

Hvis dit smil ikke er den samme pletfri perlerække, som det var engang, er der til alt held råd for dette. Langt de fleste tænder kan rettes med synlige eller usynlige tandbøjler, og evt. lysnes med midler til tandblegning, så bisserne fremstår både hvidere og glattere. Hvis tænderne er intakte, og blot er blevet en smule skæve eller tand emaljen har fået nogle misfarvninger, er det således en mindre, mekanisk procedure, man er ude i, hvis smilet skal genskabes efter mange år med kaffe, the eller cigaretter.

Forny dit smil med brobehandling

Hvis tænderne derimod har lidt varig og ødelæggende skade, som for eksempel erodering, eller der er slået stykker af en eller flere tænder, kan selve tanden ikke genskabes. Hvis hele tanden mangler, eller der mangler så meget af tanden, at det ikke er muligt at fastgøre en krone på den tilbageblevne rest, må der en brobehandling til. Ved en brobehandling fæstes de kunstige tænder på de sunde tænder, der måtte være tilbage på hver side af de mistede tænder. Disse tilbageværende tænder benævnes ”bropiller”. Broen tilpasses, så tænderne i farve og udformning ligner dine egne tænder, og flugter gnidningsfrit med tandkødet. Et dygtigt udført broarbejde kan ikke ses umiddelbart, og medfører ingen gener for patienten. Det er dog vigtigt, at man, hvis man får lavet broarbejde hos tandlægen, af samme tandlæge bliver instrueret i, hvorledes man holder området i og omkring broen rent.

Professionel brobehandling hos Tandlæge Fröhlich

Hvis du leder efter en tandlæge i Albertslund og omegn, som kan udføre din brobehandling professionelt og til en rimelig pris, bør du tjekke tandlæge Fröhlich på fröhlich.dk. Her kan du booke en tid online til en konsultation, hvor erfarne tandlæger kan vurdere dit behov for behandling.

Klinikken er centralt placeret tæt på Albertslund Station, og har åbent alle hverdage – mandag, tirsdag og onsdag helt til 19:00