Ét år der gør hele forskellen

Når folkeskolen rinder ud, betyder det for mange unge en mulighed for at gå i skole på en helt ny måde. Der er mange tilbud til de unge, når de kommer i denne alder – nogen som de vil huske resten af deres liv.

Et af de tilbud, der ofte bliver valgt grundet den store popularitet, er et efterskoleophold. På en efterskole oplever de unge at bo med andre jævnaldrende, at blive fagligt udfordret af kyndige lærer og får mulighed for at udvikle et nyt talent.

Efterskolerne har mange forskellige tilbud og heriblandt findes b.la. en teaterefterskole. På teaterlinjen får du mulighed for at stå på en scene og optræde med dans og/eller teater. Du vil komme til at samarbejde om fællesprojekter med andre linjer, så I kan lave forestillinger, musicals osv.

Et år fyldt med dans og teater

Du kan begynde på teaterlinjen uanset, om du er nybegynder eller har danset og lavet teater før. Efterskolen har et samarbejde med det nærliggende teater, så I også vil modtage undervisning fra uddannede skuespillere.

I vil komme omkring forskellige teaterdiscipliner med alt fra improvisationer, performance, dramaøvelser og meget mere. I vil også komme omkring de nærliggende discipliner så som scene, kostume og sminke, så I er klar til at bygge små og store forestillinger i løbet af året.

I løbet af året vil du også få mulighed for at prøve workshops, der befinder sig i spændingsfeltet mellem dans, teater og musik. Så hvis du bare ikke kan få nok, så kan du prøve workshops så som voicelab, stomp, lydteater og meget mere.

Undersøg muligheden for at finde en teaterefterskole allerede i dag.