Få bugt med ryg- og nakkesmerter med holdningstøj fra Alignmed

 

Du kender sikkert alt til de signaler, kroppen sender, når arbejdsdagen på kontoret er ved at være til ende, og trætheden sætter ind: Skuldrene er ømme og spændte, nakken er stiv, lænden smerter, og ryggen er buklet helt sammen. Det bliver vanskeligt at fokusere på at holde den ranke positur, som du udmærket godt ved er den sundeste for din ryg og resten af din krop, for musklerne trættes hurtigt ud, og kroppen vil søge tilbage i den vante, krumme positur.

Dette er rigtig skidt, og en del af grunden til, at stillesiddende arbejde er udråbt tilen af de helt store syndere i vor tid, når det gælder livsstils relaterede sygdomme og dårligdomme som for eksempel diskus prolaps, indeklemt iskias nerve, dårlig fordøjelse (som følge af, at tarme og indre organer klemmes sammen, når ryggen er krum), cirkulationsproblemer (som opstår, når blodomløbet afskæres – for eksempel, når du sidder med krydsede ben) og diverse mindre skader som hold i nakken, musearm, eller myoser i nakke og skuldre.

Men hvad kan du gøre for at forhindre, at din krop synker sammen, med alle de dårligdomme, dette kan – og vil medføre på langt sigt?

Prøv en holdningstrøje fra Alignmed

Hos bestposture.dk finder du løsningen på dine holdningsproblemer. Her kan du nemlig finde holdningstøj til mænd og kvinder fra den anerkendte amerikanske producent AlignMed, som med sine tre brands AlignMed, MyLign og SpinalQ har profileret sig som en af de mest professionelle spillere på markedet for posturtøj. AlignMed brandet indeholder t-shirts, leggings, pullovers og bh’er til daglig brug, hvor MyLign og SpinalQ er mere terapeutisk udformet og kan tilpasses den enkelte. Det anbefales, at man bruger SpinalQ i samarbejde med en sundhedsprofessionel, for eksempel en fysioterapeut, da der er tale om et højt specialiseret produkt med en stor effekt.

Læs mere om AlignMeds produkter på bestposture.dk