Få de bedste rammer i Rammeshoppen.dk

Med et personligt billede ønsker man at få det til at fremstå så majestætisk og formfuldendt som muligt uanset, om det er et selv-kreeret maleri, en tegning eller et billede taget med fotografi-apparat. Når man endelig er nået til det punkt, hvor man tør lade det udstille for andre eller bare hænge det op, så skal det gøres med værdighed.

Derfor skal du vælge rammer fra Rammeshoppen.dk, for de har skam den velegnede rammeløsning til dig, så du kan lade din udvalgte kreation eller indkøbte billede træde flottest frem, som det er muligt.

Det kan være, du har brug for en passepartout, der kan være med til at fremhæve motivet og farverne i det indrammede.

Måske er vi også ude i, at du kunne tænke dig at lade dit motiv “springe ud” af billedet og stjæle fokus fra beskueren, så vedkommende næsten oplever en illusion af, at billedet hopper ud i hovedet på vedkommende og forlanger, at man tildeler det sin fulde opmærksom.
I den forbindelse skal du vælge en svæveramme, der trods navnet ikke går ud på, at lade en ramme svæve i luften sammen med billedet. 
Det går i al sin enkelthed ud på, at rammen er en anelse tilbagestående i forhold til det valgte billede, så det skaber en oplevelse af, at billedet “svæver” ude foran rammen. Derfra navnet “svæveramme”

Alle disse rammtyper og mere til finder du hos Rammeshoppen.dk, hvor der mange forskellige variationer af hver type ramme at vælge imellem, og så er der uddybende information til de forskellige rammer, så du kan få en vejledning og fornemmelse for, hvilket type der vil egne sig til dit motiv, så du får det fuldendte slutresultat med billedet, hvor rammen således kan indgå som en del af oplevelsen af motivet.

Det er også muligt at få lavet en ramme efter lige dine mål!