Få den rigtige godkendelse

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Kunne det ikke være fantastisk lækkert at drøne næsten lige igennem synshallen med sin bil uden at skulle gennem så mange krumpspring for at blive godkendt? En del af vejen til at komme gennem syn relativt gnidningsfrit handler om at have en TÜV-godkendelse

TÜV har her heldigvis ikke noget med en reel “tyv” at gøre, selvom det kan føles lidt for ledt at gå gennem syn, når man først har styr på TÜV. 

Udtrykket TÜV er af tysk afstemning og har i denne sammenhæng at gøre med en række certifikater til ens køretøjs bestanddele, der gør, at de enkelte dele lever op til nogle fastsatte standarder og krav.

Certifikaterne bliver ofte benyttet til sportsundervogne, gevinundervogne og sænkningssæt, men de kan også bruges til andre produkter. De enkelte dele bliver hermed TÜV-godkendte, og så er du sikker gå, at de nævnte dele – og flere – går gennem syn, men du skal selvfølgelig være sikker på, at de enkelte dele efterfølgende er monteret korrekt, ellers hjælper certifikaterne ikke meget.

Du skal dog være opmærksom på, at ikke alle produkter kan bruges til at blive TÜV-godkendte, for du skal kigge efter, om den enkelte del er markeret med “TÜV”.

Hvem kan så give dig disse TÜV-certifikater? Det er nemlig ikke alle firmaer, der bare kan udstede disse certifikater. 

Måske har du i forvejen et produkt, der er markeret med “TÜV” og gerne vil have det godkendt, men det kan også være, du skal have udskiftet et produkt, og her kan man så med fordel lede efter et firma, som ikke alene kan levere dette produkt, men også er godkendte til at give en tuv godkendelse.

På den måde skal du ikke købe produktet ét sted og lede efter at få det godkendt et andet sted. Nogle af disse firmaer fremsender desuden dine TÜV-godkendelser per mail i løbet af få dage og giver gerne en ny, hvis man har mistet den gamle.