Få din krop tilbage i balance

Smerter i kroppen kan blive altoverskyggende i hverdagen, fordi de nedsætter ens bevægelighed og opbruger ens energi. Det gælder både for dem, som lever med kroniske smerter og for de mange danskere, der oplever længerevarende smerter fra tid til anden.

Ofte indfinder smerterne sig i ryggen, nakken og særligt skuldrene, hvor meget belastning sætter sig. Der er tale om komplekse smerter, som ikke kun relaterer sig til sportsskader, arbejde og andre fysiske årsager.

Du kan gennem moderne smertebehandling modtage skuldersmerter-behandling, der både undersøger de biomekaniske årsager samt ydre årsager for dine smerter.

Under behandlingen vil du modtage øvelser, træning og uddannelse, der kan bidrage til, at du igen kan få en krop i balance. Det behandles gennem specialiseret genoptræning, hvor et skræddersyet forløb skal give dig et bedre kendskab til din krop og dine smerter.

Behandling af skuldersmerter kan b.la. være specificeret til en frossen skulder, muskelsmerter, nerveindklemning, slidgigt eller senebetændelse.

Moderne smertebehandling med fokus på dig

Hvis du er i tvivl om, hvad en moderne smerteklinik kan tilbyde dig, har du mulighed for at møde op til en gratis og uforpligtende konsultation. Her vil I sammen gennemgå dine ønsker og behov, så I sammen kan skabe den bedste behandlingsmulighed for dig.

Du vil få værdifulde redskaber med fra behandlingen, som kan gøre dig mere uafhængig af behandlere i fremtiden. Du vil lære om skuldersmerter, få redskaber til at håndtere dem, blive stærk og modstandsdygtig og ikke mindst på kyndig vejledning.

Hvis du ønsker et liv, der ikke længere er domineret af nedsat bevægelighed og stikkende smerter, så er denne behandling noget for dig.

Bliv klogere på dine muligheder allerede i dag, så du snart kan vende tilbage til det liv, som du har fortjent.