Få lynhurtigt internet med et 4G modem

Vil du gerne have et lynhurtigt internet? Så er et 4G modem i den grad løsningen til dig. Når du har et 4G modem, så får du nemlig en stærk og hurtig netværksforbindelse, der aldrig svigter. Den kan uden problemer klare, at der er flere, der er på internettet samme tid, så du ikke skal bekymre dig over, at du pludselig bliver smidt af. Det er især en god løsning, hvis du spiller online computerspil, som kræver en rigtig god forbindelse, eller hvis I er flere i hjemmet eller på arbejdspladsen, der er online på samme tid. 

Vælg imellem forskellige typer hos Bedresignal.dk

Hos Bedresignal.dk finder du et godt udvalg af forskellige typer 4G modem, så du kan vælge den, der matcher dine behov. I den billigste ende finder du Huawei B315, som er den nye model fra Huawei, der erstatter B593. Det er en stationær router med 4 LAN stik, så der kan tilsluttes flere enheder. Udvalget byder også på Huawei E5186, der er den nye LTE CAT6 router, hvor du kan få helt op til 300mbit internet. Dernæst er der Huawei B525S-23A, som også bruger den nyeste LTE CAT6 teknologi, og der er dermed også mulighed for 300mbit internet. Denne kan du få i både sort og hvid. Derudover byder udvalget også på Teltonika RUT850, som er en kompakt designet LTE trådløs router til køretøjer. Blandt mærket Teltonika finder du også RUT240 til mobilt internet, der er en meget sikker LTE router til professionel brug. Her får du sikker kommunikation og det bedste mulige signal. Sidst men ikke mindst, er der også Teltonika RUT950, som også er en pålidelig LTE router til professionel brug, der er udstyret med muligheden for dobbelt SIM failover. 

Klik ind på hjemmesiden Bedresignal.dk og få et nærmere indblik i det fine udvalg, så du kan vælge den, der passer til dine behov.