Forkæl kunder og klienter med en massagestol i venteværelset

Som behandler – uanset om det er læge, tandlæge, massør eller måske frisør eller kosmetolog – vil du gerne gøre livet så behageligt for dine kunder, patienter eller klienter som overhovedet muligt. Og hvis der opstår ventetider før eller under behandlingen, er det en god idé at gøre ventetiden så ara og imødekommende som overhovedet muligt. Det kan for eksempel være, at tand-patienten skal vente på, at bedøvelsen virker, eller skal sidde et stykke tid inden den aftager, og patienten derfor skal tilbringe tid i venteværelset. Det kan også være, at en mani- eller pedicure kunde skal vente på, at lakken eller geléen tørrer. Og som kropsbehandler kan der være en vis ræson i at få sine kunder til at slappe så meget som muligt af, inden de lægger sig på briksen.

Ekstra service og forkælelse af dine kunder med en massagestol

Derfor vælger mange behandlere at udstyre deres venterum med magasiner, kaffe eller the, køligt kildevand eller måske endda frisk frugt eller snacks. Og kunden kan få en varmepude eller et lunt tæppe at hygge sig med. Men har du overvejet, hvad det ville gøre for din forretning – og for dine kunders velbefindende – hvis der i stedet for en almindelig stol stod en lækker massagestol i venteværelset?

Alle, som arbejder i den sundhedsfaglige branche, ved, at patienter har meget svært ved at tage imod behandling, hvis de er anspændte og nervøse. Her vil en massagestol kunne hjælpe patienten af med en stor del af de spændinger, der opstår som følge af nervøsitet – for eksempel når man skal til tandlægen. Og massøren eller kropsbehandleren kan have glæde af, at en stor del af forarbejdet allerede er gjort, når kunden kommer på briksen.

Find din massagestol på iwao-massagestole.dk

En massagestol behøver ikke koste en bondegård. Hos Iwao Massagestole kan du vælge imellem flere forskellige typer massagestole med varierende indstillingsmuligheder – se udvalget på iwao-massagestole.dk.