Køb Herman Miller Embody kontorstolen hos valueshop.dk

Du kender måske Herman Millers ikoniske og pris belønnede kontorstol Aeron, som med sit ergonomiske design og mange indstillings- og udvidelses muligheder har status af en af de bedste kontorstole på markedet. Hos valueshop.dk er vi stolte af af at præsentere det nyeste skud på Herman Miller stammen – Embody kontorstol. Kontorstolen Embody fra HermanMiller er ikke alene behagelig at sidde i – den inspirerer også til bevægelse og variation. To elementer, som er fundamentale i moderne ergonomi, hvor mantraet i mange år har været ”den bedste sidde stilling er altid den bedste”.

 

Med en Embody kontorstol fra Herman Miller er du sikret en komfortabel arbejds stilling, uanset om du tilbringer få timer ad gangen ved dit skrivebord, eller om du er typen, som sagtens kan fordybe sig i arbejdet i 10-12 timer i streg. Den smukke og professionelt udformede Embody kontorstol er udfærdiget i særdeles slidstærke materialer – du får med andre ord en stol for livet, når du køber en Herman Miller Embody kontorstol. Stolen kan, i lighed med Herman Miller Aeron kontorstolen, tilpasses præcis til dine behov. Embody kommer med en række fleksible indstillingsmuligheder, og der ud over har du mulighed for at tilkøbe diverse ekstra feature som for eksempel bløde hjul, læder armlæn, lænde støtte og nakkepølle.

 

Det kraftige aluminiums stel sikrer, at din stol er robust og komfortabel at sidde i.Ryglænet kan indstilles i forskellige grader, så du kan læne din tilbage eller have fuld ryg støtte alt efter behov. Alle Herman Miller stole er produceret med omtanke for miljøet – og hos valueshop.dk har du mulighed for at bidrage ekstra til miljøet ved at vælge en brugt eller refurbished kontorstol. Refurbished betyder, at stolen er sat i tip top stand, og dermed fremstår som funklende ny.

 

Valueshop.dk tilbyder altid gratis levering på alle køb og tredive dages fuld returret.