Kornfrit hundefoder fra Arion

Hunde er af natur kødædere, lige som deres forfædre, ulvene. Dette betyder, at det ikke er ligegyldigt, hvad du fodrer din hund med. Selv om din hund gladelig vil spise alle typer rester fra din aftensmad, det være sig pasta, ris, brød, kartofler og grøntsager, er det ikke ensbetydende med, at det er godt for hunden. Den forkerte ernæring kan have katastrofale følger for din hunds helbred. Hundens tarm system er mere fint følende, end man umiddelbart skulle tro – og er ikke indrettet til at udvinde næringsstoffer fra en diæt bestående af forarbejdede fødevarer og fødevarer indeholdende for mange af de hurtige kulhydrater og sukkerstoffer. I lighed med mennesker kan hunde risikere at udvikle sundhedstruende tilstande så som diabetes, svær overvægt, dårlig fordøjelse og diverse auto immune sygdomme som følge af fejlernæring. Derfor er det vigtigt, at din hund får den rette diæt, baseret på kød – som er det, hundes korte tarmsystem er indrettet til at fordøje.

Vælg gluten- og kornfri produkter til din hund

Når du skal ud og finde et godt basis produkt til din hunds daglige diæt, bør du således kigge efter et mærke, som producerer hundefoder uden korn, gluten eller kunstige tilsætnings stoffer. Her er Arion hundefoder et godt bud. Arion har mange år på bagen som producent af hundefoder baseret på laks, kylling og lam, og udelukkende tilsat mineraler og vitaminer, som er under streng kontrol af veterinær eksperter. Dette er din sikkerhed for, at du, når du vælger at købe Arion hundefoder, kun får det reneste produkt, som tilfører din hunds fordøjelses system, knogler, muskler og led den optimale næring.

Køb Arion hundefoder hos Simbasfoder.dk

Hos Simbas Foder finder du ikke alene det fulde udvalg af Arions produkt sortiment – du finder det også til nogle af landets billigste priser. Kig ind i webshoppen på simbasfoder.dk og bestil Arion hundefoder.