Kunstige oliventræer – for den ægte, sydlandske stemning

Få ting er så dekorative og stemningsskabende som grønne planter. Man kan med ganske få midler få et kedeligt kontor til at ligne en atrium gård fyldt med blomstrende og frodige træer, buske og bede, eller et væksthus med eksotiske planter fra fjerne egne. Og det er ikke kun indendørs arealer, som har godt af lidt ”grøn omstilling”. Er dit kontor domicil eller institution i besiddelse af en tagterrasse eller måske blot en stor altan, som medarbejderne kan bruge, pynter det også gevaldigt med planter og blomster i potter.

Grønne planter – et stort vedligeholdelses arbejde

Den eneste ulempe ved at pynte kedelige kontor omgivelser op med grønne planter, er det store arbejde, der følger med at vedligeholde dem. Og det er til gengæld en opgave, der ikke lige er til at overse. Planter passer ikke sig selv – end ikke hårdføre sukkulenter kan klare sig 100% uden kærlig opmærksomhed i ny og næ. Indendørs såvel som udendørs beplantning skal vandes, gødes, efterses for svamp og sygdomme, og have skiftet jord eller pottes om med jævne mellemrum. Du skal envidere belave dig på at feje visne blade op, som er faldet af og drysset på gulvet, samt fjerne insekter og edderkopper, som holder af at bygge rede mellem de frodige blade og den fugtige jord. Og planter, som står på udendørs arealer, skal flyttes ind, så snart solen bliver for kraftig, eller frosten bider.

Slip for besværet med levende planter – køb kunstige i stedet

Alt i alt et relativt stort stykke arbejde, som du muligvis ikke har tid til at udføre i det daglige – og da slet ikke i weekender eller ferier. En mulig løsning på dit dilemma er at anskaffe kunstige planter i stedet for levende. Moderne kunstige planter er nærmest ikke til at skelne fra den ægte vare – de er lige så smukke og ser ganske levende ud.

Til terrassen kan du for eksempel vælge de særdeles dekorative kunstige oliventræer, som skaber en sydlandsk atmosfære med deres slanke stammer og spændstige blade. Hos kunstigeplanter.dk finder du flotte, kunstige oliventræer i smukke potter, som i udtryk passer til det eksotiske træ. Foruden kunstige oliventræer kan du hos kunstigeplanter.dk finde en mangfoldighed af kunstige blomster og planter, herunder Croton, Coffee Træ, Ficus Natasja, Agave Træ, Strelitzia, Elefantfod, Cycas Palme, Laurbær Træ, Sanseveria Skyline, Svigermors Skarpe Tunge, Zamifolia, Cypress, Majestæt Palme,Rosenbusk, Bananpalme, Citrustræ, Ficus, Kentia Palme, Appelsintræ, Efeu, Papyrus, Piletræ,Vifte Palme, Winstera og Stuebirk. Se dem alle på kunstigeplanter.dk