Kvalitets måleudstyr hos Pro Instruments

Hvis du i dit daglige arbejde beskæftiger dig med fejlfinding på elektriske installationer, måling af varmetab, identificering af fugtskader, eller opstilling af grænseværdier for for eksempel CO2 niveauer eller lydstyrker, så har du brug for godt og stabilt måle udstyr. Dette gælder, uanset om du arbejder med teknisk arbejdsplads vurdering, målinger i industrien eller som arkitekt eller ingeniør på større eller mindre bygge og anlægs projekter.

 

Hos Pro Instruments har vi gennem mange år beskæftiget os med – og specialiseret os i – at forhandle og formidle måle udstyr af høj kvalitet inden for alle genrer. Med måle udstyr fra Pro Instruments får du de mest specifikke og nøjagtige målinger – vort udstyr garanterer akkuratesse ned i de mindste detaljer, og dette er essentielt, når vi snakker måling af for eksempel fugt niveauet i beboelses ejendomme eller støj niveauet på en arbejdsplads.

 

Pro Instruments har en online webshop, i hvilken du kan finde måleudstyr og relateret apparatur inden for følgende genrer: fugtmåling, temperaturmåling, lydmåling, lysmåling, trykmåling, multimeter, spændingskvalitet, endoskop/mikroskop, laboratorie-service, vibrationsmåler, tangamperemeter, ph måling, væskeanalyse, og radiostøj. Vi fører et udvalg af termografi- og varmefølsomme kameraer, som holder en utroligt høj standard. Den svenske producent, Flir, som har udpeget Pro Instruments som deres primære distributør, er blandt de mest kendte og velansete producenter af varmefølsomme kameraer og tilbehør dertil. De varmefølsomme kameraer fra Flir kan blandt andet bruges til kontinuerlig overvågning af varme og varmemønstre i produktionsprocesser – for eksempel fødevare produktion – for at sikre, at reglementerne for temperatur bliver overholdt. Eller du kan som byggesagkyndig anvende et Flir varmefølsomt kamera til at overvåge bygninger for at identificere for eksempel kilder til varmespild, konstruktionsfejl mv. På den måde kan du spare både tid, penge og ressourcer.

 

Når du køber måleudstyr hos Pro-Instruments.dk, får du 14 dages fuld returret og varerne leveret direkte til døren inden for få hverdage.