Låsecylinder i øj kvalitet – for et sikkert hjem

Når du står for at skulle udskifte dine gamle låse, er det ikke altid sikkert, at du behøver at udskifte hele låsen. I mange tilfælde kan du nøjes med at udskifte den vitale del af låsen, nemlig den såkaldte låsecylinder.

Hvornår bør jeg skifte min låsecylinder?

Udskiftning af låsecylinder bør ske, når du flytter ind i en ny bolig. Du bør skifte låsecylinderne i såvel hoveddør som bryggersdør, kælderdør og terrassedør samt på eventuelle vindueslåse. Der er mange gode grunde til at anskaffe sig nye låsecylindere, når man flytter ind i et nyt hus eller i en ny lejlighed. For det første kan låsecylinderne være gamle – du ved reelt ikke, hvor lang tid, det er siden, at forrige ejere skiftede låse – hvis nogen sinde. Og en gammel og slidt låsecylinder gør, at dine låse er nemmere for en indbrudstyv at dirke op. For det andet kan der cirkulere kopier af nøglerne til låsen rundt i verden – du vil således aldrig have styr på, hvem der kan skaffe sig adgang til dit hjem. Og for det tredje kan patentet på låsen være udløbet. En forældet låsecylinder vil ikke have det antal stifter, som anbefales af forsikringsselskaber og politi.

Find billig låsecylinder hos laaserabatten.dk

Uanset om du skal have skiftet én eller flere låsecylindre, er der penge at spare, hvis du køber din nye låsecylinder på nettet. I Låserabatten.dk’s online shop Laaserabatten.dk kan du finde et stort udvalg af låse produkter fra virksomheder som Ruko, Dorma, Mila-Schänis, Schüco, Wilka, Abus, Cisa, Habo og Kyner – herunder låsecylindre, som lever op til de internationale standarder, og som vil sikre dit hjem mod indbrud samt stille dig bedre i forsikringssager, skulle uheldet alligevel være ude.

Find din nye låsecylinder hos Laaserabatten.dk – hvis du handler låsecylindre til hele huset, kan du opnå gratis fragt, når du køber for over 1.000,- kr.