Mundfrisk.dk hjælper dig til rene og sunde tænder

Går du meget op i rene tænder, frisk ånde og god mundhygiejne? Hos Mundfrisk.dk finder du et af landets største kataloger fyldt med hygiejneprodukter til dine tænder. Her finder du manuelle og elektroniske tandbørster, halstabletter og mundskyld, og en verden af inspiration til alle de metoder du kan tage i brug for at skabe de optimale forhold for dine læber, mund og tænder. Det kommer både dig og dit smil til gode!

Online katalog til hvide tænder og frisk ånde

Det er nemt at glemme en ordentlig pleje af sine tænder i en travl hverdag. Før eller siden vil konsekvenserne af en sløset mundhygiejne dog hale ind på én, og det kan være en dyr omgang. Når det kommer til mundhygiejne, er forebyggelse – som i så mange andre sammenhænge – klart den mest fordelagtige løsning. Uanset om du er ung eller gammel, kan et kig i kataloget hos Mundfrisk.dk være med til at skabe de resultater, du ønsker.

I webshoppen kan du kigge nærmere på deres udvalg af: tandbørste-hoveder til Oral B og Braun, tandbørste-hoveder til Philips SoniCare, tandbørste-hoveder i storkøb, bøjler, implantater, hals-tabletter, bolsjer, læbe-balsam, læbepomade, mellemrumsbørster, mundskyl, mundskyllere, mundspray til frisk ånde, proteser, tandblegningsprodukter, tandbørster, el-tandbørster, tandpasta, tandpleje-sæt, mundspejle, tandtråd, tandstikker, flosser, tyggegummi, tunge-rensere mm. Du finder altså både gode tilbud på produkter, der giver renere og sundere tænder og tandkød; hvidere tænder; friskere ånde og mere harmoniske tandsæt. Det behøver ikke koste en formue at få et strålende tandsmil hos Mundfrisk.dk.

Kvalitet fra markedets populære mærker til en god pris

Hos Mundfrisk.dk er målet, at kunderne skal spare mellem 40-70% i forhold til de originale produkter. Kataloget byder på produkter i alle kvalitets- og prisklasser, så du kan shoppe uanset budget. Produkterne er håndplukket fra en stor håndfuld af markedets populære designere. Du finder bl.a. gode tilbud fra:

Med3, Orbit, Pepsodent, Pesitro, Philips, Plackers, Poligrip, ProFast, Proxident, Pulmoll, Putzi, Revitive, Sabrina Cosmetics, Cleanpik, Clinomyn, Colgate, Corega, Corsodyl, DasKaugummi, Denim, Denivit, Dentagard, Dentiplus, Dentyl Active, Dentyne, Durex, Dr. Barman´s, Dr. Best, Ecolab, Ekulf, Elina, Elmex, Eucryl, Extra, Salutem,Scholl, Sensodyne, Signal Tandpleje, Steradent, Strepsils, Tandex,The Simpsons Gum, Titania, YL4F, Vaseline, Vitis, Waterpik, Wick, Wisdom, WUNDmed, Zendium, Urtekram, UltraDEX, Fanatica Cosmetica, 5 Gum, Airwaves, Me Time, Blistex, Halita, Hansaplast, Fini, Firefly, Idento, Interprox, Jakemans, AloeDent, Aquafresh, Fixodent, GoldSpot, Genkent, Johnson & Johnson, Kukident, Labello, Listerine, Macleans, Marvita, Mentos, Meridol, Miradent, MundFrisk, Neutrogena, Odol og andre populære mærker.

Læs nærmere om hvert produkt på hjemmesiden Mundfrisk.dk