Når det er svært at nå

Der er ikke noget mere frustrerende, når man ikke kan nå. Man er SÅ tæt på, og man mangler blot et par centimeter, ja, måske endda kun et par millimeter, og alligevel er man uden for rækkevidde. Så er det faktisk ubetydeligt, at man er rigtig tæt på, for man når ikke sit mål eller får gennemført sit job.

Sidstnævnte kan bestemt have fatale konsekvenser, hvis manglende rækkevidde hindrer en i at udføre sit job korrekt. Det kan jo være, du er vinduespudser, og du ikke kan nå de værste pletter med din stang, men så er det heldigt, at du kan anskaffe dig en teleskopstang

Måske sidder du nu som professionel vinduespudser og vrænger på næsen, for du har måske allerede et hejseværk, der nemt og gnidningsfrit kan sende dig i retning af de genstridige fedtpletter, men her er det stadig fordelagtigt at benytte en teleskopstang.

For forestil dig scenariet, at du er færdig med at rengøre en vinduesflade.
Tror du! For til din irritation opdager du et par hjørner med pletter, som du ikke kunne nå med din almindelige stang, og det kræver tid og kræfter at skulle hejse dig de manglende centimeter op – og hvis du så skal gentage den proces ved alle de andre identiske vinduesoverflader i den kontorbygning, du er hyret til at rengøre, kan det blive en møjsommelig og tidskrævende proces.

Med en teleskopstang kan du hurtigt lige forlænge skaftet og “nappe” helligdagene på vinduet, så du kan komme videre med dit arbejde.

Dette var selvfølgelig et meget specifikt eksempel for brug af en teleskopstang, hvis man var vinduespudser, men det kan også være, du står i en anden arbejds- eller privatsituation, hvor du har brug for en teleskopstang, der blandt andet kan fås i glasfiber eller aluminium.

Find den rette teleskopstang til dig og gøre arbejdet lettere for dig!