Nicolas Vahe er gourmet i hverdagen

Nicolas Vahe er et brand, som byder på gourmet produkter og køkkentilbehør, som kan opgradere det almindelige hverdagskøkken og det nordiske hjem. Indenfor mærket findes både skønne, smagfulde salte, eksotiske marmelader, søde sager samt kaffe, te, kaffekværne med mere. Nicolas Vahe er især kendt for sine salte med smagsgivende ingredienser og gode krydderiblandinger.

Alle produkterne kan bruges i den almindelige madlavning og der er altid lagt vægt på at bruge de bedste råvarer. Desuden er produkterne udført i et enkelt, klassisk og nordisk design, så de sagtens kan stå fremme på køkkenbordet eller i spisestuen. 

Den perfekte gavekurv

Skal du bruge en værtindegave, en fødselsdagsgave – eller vil du bare gerne forkæle en du holder af, så er produkterne fra Nicolas Vahe rigtig gode at sammensætte i en lækker gavekurv. Kombiner for eksempel en smagsgivende salt med en olivenolie af god kvalitet, en grøn pesto og et lækkert spækbræt. Du kan også sammensætte en udsøgt pose kaffe med chokoladetrøfler, fransk nougat og en vidunderlig kaffesirup med hasselnød. Er du på udkig efter en julegave kan du fint sammensætte en lækker gløgg ekstrakt med nogle søde sager. 

 

Nordisk tapas

Blandt produkterne fra Nicolas Vahe finder du alt hvad du har brug for, for at sammensætte et nordisk tapasbord. Du kan blandt andet vælge mellem forskellige skønne tapasbrædder i træ af udsøgt kvalitet samt smukt salatbestik i messing eller træ, anretningsgenstande og små birkebåde. Af spiselige godter til den nordiske tapas kan du eksempelvis kombinere de sprøde brødstænger med en god pesto og en olie. Gå heller ikke glip af den himmelske confit til ostene. 

 

Find dem hos Pindhus.dk

Hos Pindhus.dk findes et stort udvalg af Nicolas Vahe produkter. Her finder du alle de ovenfor nævnte varer og meget mere – eksempelvis en lang række marmelader med overraskende smagsvariationer, balsamico, chipotlesauce og et lækkert udvalg af dressinger.