Øg sikkerheden i din by med et trafikspejl

Lige meget hvor dygtig en bilist man er, kan det nogle gange være svært at danne overblik i den travle trafik. I trafikken er det vigtigt, at man har det fulde overblik, for at undgå eventuelle uheld. Derfor kan det være en god idé med et trafikspejl, de steder i byen, hvor overblikket ikke er størst. Det øger trafiksikkerheden og trafikanter, cyklister og gående kan føle sig mere trygge når de færdes rundt. Tag eksempelvis et kig på AVS Vejsikrings runde trafikspejl.

Et rundt trafikspejl til din by

Hvis der er nogle områder eller steder i din by, som godt kunne trænge til at få øget trafiksikkerheden, så er det altså nu, du skal slå til. Dette runde trafikspejl har en diamater på 60cm og en rød og hvid kant. Spejlet er velegnet til brug på offentlige veje, men kan også være yderst nyttigt på p-pladser, eller ved indkørsler og udkørsler og andre trafikerede områder. Dette trafikspejl egner sig til alle former for vejr og kan derfor bruges både indendørs og udendørs. Køber du trafikspejlet hos AVS Vejsikring får du et beslag med, men du skal dog huske at købe en lige stander separat. Husk også at standeren skal passe til diamateren på 60cm.

Meget mere trafiksikkerhed

Hos AVS Vejsikring er dette trafikspejl blot en del af meget større sortiment. De forhandler nemlig alt til bymiljøet og trafiksikkerheden lige fra plantekasser, borde og bænke, til afspærringer, færdselstavler og lyssignaler. De har en masse erfaring inden for branchen, så tøv derfor ikke med at kontakte dem, hvis du har brug for hjælp eller vejledning, til at optimere din bys miljø eller til at øge trafiksikkerheden i din by.