Alt i beklædning til dig, der arbejder i restaurationsbranchen

Arbejder du i restaurationsbranchen, så ved du også hvor vigtigt den rette beklædning er. Du skal have tøj, sko og anden beklædning, der både er meget præsentabelt overfor gæsterne, men som samtidig skal kunne klare en lang arbejdsdag, meget slid og måske at blive udsat for mange ting i løbet af dagen.

Men på Imagewear.dk kan du finde alt du skal bruge af uniformer, fodtøj og andet til dagligdagen i køkkenet. Dette både hvis du arbejder i en restaurant, på et hotel, i en kantine, på en café eller et lignende sted. ImageWear har eksisteret siden 1999, og sælger dirkete både til erhvervskunder og til private. Folkene bag webshoppen følger hele tiden med i de seneste nye trends og finder frem til de nyeste modeller i branchen. Derfor kan der leveres til mange forskellige slags kunder. Kunderne hos Imagewear er både de mest avanceret restauranter, heriblandt dem med 5 stjerner, men der sælges også til mindre pizzarestauranter og rigtig mange andre.

Udvalget i webshoppen omfatter blandt andet alt, hvad du skal bruge af kokketøj. Dette både kokkejakker, kokkebukser, kokkeforklæder og meget mere. Er du tjener eller har tjernere ansatte, kan du få alt du skal bruge af tjenerskjorter, veste, tjernerbukser, nederdele og kjoler, forstykker, jakker, men også læderlommer til terminaler, punge mv. På Imagewear.dk findes et super stort udvalg af forklæder og forstykker. Dette både i helt klassisk design, men også nye smarte denim forklæder. Og så kan du vælge mellem et stort udvalg af arbejdssko med skridhæmmende og stødabsorberende såler i mange forskellige såler. Du bliver helt enkelt klar til en lang og hård arbejdsdag via Imagewear.dk.

Og så er det hurtigt og sikkert at handle på Imagewear.dk. Du får hurtig levering og oplever altid en super service. Er du i restaurationsbranchen, er der ganske enkelt ikke grund til at handle beklædning andre steder.