Praktisk og moderne kassevogn fra MAN

So selvstændig inden for bygge branchen, diverse håndværker fag så som tømrer, murer, snedker, vvs’er, blikkenslager, elektriker, montør, maler eller gulv lægger, er det vigtigt at have et godt og stabilt køretøj, som kan fragte én selv og ens materialer samt værktøj og andet udstyr mellem værksted, hjem, kunder og byggepladser. Uanset om du er en enkelt mands virksomhed eller er indehaver af en virksomhed som yder forskellige service ydelser ller måske lige frem fuld entreprise, har du brug for en stabil varebil eller kassevogn, som er fornuftigt disponeret, brændstof økonomisk, manøvre dygtig, og som har motorkraft nok til at kunne komme frem i uvejsomme terræner, for eksempel på byggepladser, hvor der ikke altid er lagt asfalt eller blot køre plader ud.

 

De lækre, moderne og robuste varebiler fra MAN er særdeles velegnede til alle formål, hvor et stabilt og robust køretøj er påkrævet. Hvad end du praktiserer bykørsel, skal fragtes rundt på en stor og ujævn byggeplads, eller skal på arbejde med træfældning i skoven (og derfor har brug for en bil, der er i stand til at køre på de små og til tider mudrede skov veje), kan du trygt stole på de stærke og solide varebiler fra MAN. Den nyeste model, MAN TGE fås med såvel firhjuls- som forhjuls eller baghjuls træk, og her kan du med fordel vælge firhjuls træk, hvis du færdes meget i landlige omgivelser. MAN TGE fås som kassevogn, ladvogn eller mini bus, og med enkelt eller dobbelt kabine, så du kan tage din medhjælper eller hele din stab med i bilen.

 

Med en MAN TGE kassevogn får du en ultra praktisk bil med optimal opbevarings mulighed til såvel værktøj som materiel. Bilen har døre bagest samt en skydedør i siden, så du nemt kan komme til at læsse af og på, og har nem adgang til dine ting. Den lave læssekant sikrer, at du ikke skader ryggen med tunge løft, og indbygget lastsikring gør det muligt for dig at fastspænde de emner, du fragter i din kassevogn. Bakkamera og lastrums belysning letter arbejdet for dig uanset hvilken tid på døgnet, du bruger din MAN TGE kassevogn.

 

MAN TGE minibussen er ideel til at transportere dit mandskab. Med tonede ruder, som sikrer privatliv og beskyttelse mod solens stråler kan din stab sidde uforstyrret og komfortabelt i passager rummet, som ydermere er forsynet med klima anlæg. MAN TGE minibussen kan udstyres med op til ni behagelige sæder i passager kabinen, og egner sig dermed perfekt som mandskabs vogn.

 

MAN TGE ladvognen er, ud over det rummelige lad, udstyret med en praktisk værktøjs kasse, som kan aflåses og beskytter dit værktøj mod vind, vejr og tyveri.

 

Når du køber en varebil fra MAN, får du samtidig MANs gode service med oven i købet. Hos MAN har vi mange års erfaring med levering af service ydelser til erhverslivet, og vi kender behovet for længere åbningstider på værkstederne, nød service døgnet rundt, og adgang til online tjenester, som kan lette arbejds livet for enhver håndværker eller entreprenør.