Rengøringshjælp i Århus

Hvis du står og mangler hjælp til din næste rengøringsopgave, så er du kommet til det rette sted. Hos Servico tilbyder de yderst professionelt og kvalitetsorienteret rengøringshjælp til hvilken som helst rengøringsopgave. Med 15 år erfaring i rengøringsbranchen, udfører Servico totalløsninger og enkeltstående serviceopgaver inden for alle typer privat- og erhvervsrengøring i København og Århus. Så få mere tid til familien eller dit arbejde, og lad Servico klare den uoverskuelige rengøring for dig. Du vil med sikkerhed ikke fortryde det!

Professionel rengøringshjælp
Hvis du er på udkig efter et effektivt og kvalitetssikkert rengøringsfirma, som kan sit kram, så er Servico helt sikkert det rigtige valg til dig. Servico tilbyder fleksibel og grundig rengøringshjælp til skarpe priser, og så har de altid kundetilfredshed og service i højsædet. Alle medarbejdere hos Servico bliver sat grundigt ind i hver enkel rengøringsopgave af en kvalitetschef, så de har de bedste forudsætninger for at tilbyde en skræddersyet og kompetencedygtig rengøring til alle slags kunder. Netop derfor er du også garanteret en rengøring, som passer til dine behov og ønsker.

Rengøring i Århus omfatter både kontor- og cafémiljøer, lettere produktionsvirksomheder, slutrengøring efter håndværkere og totalrengøring af private hjem. Desuden tilbydes både støvsugning af gulve og tæpper, aftørring og afspritning af diverse overflader, vask af alle typer gulve, pudsning af spejle og glas, udskiftning af håndklæder, viskestykker og klarklude samt rengøring af toilet.


Kvalitetsstempel og høj kundetilfredshed

Gennem tiden har Servico arbejdet for mere end 150+ kunder, hvor deres kundetilfredshed hele vejen i gennem har været i top. Servico har endvidere fået en grøn smiley fra Arbejdstilsynet, hvilket betyder, at de har et kvalitetsstempel. Har du spørgsmål til din næste rengøring i Århus eller København, kan du finde kontaktoplysninger på hjemmesiden her. Første møde og gennemgang er uforpligtende.