Sådan får du mest ud af din garderobe

Står du også ofte foran skabet og har svært ved at finde ud af, hvilket af dit tøj der egentligt passer sammen? Du står måske endda med et par flotte og farverige bukser, men alle dine overdele er i nogle farver som overhovedet ikke passer til bukserne. Det problem er du ikke den eneste der har! Desværre finder vi ofte løsningen, ved at gå ud og købe en ny bluse i en farve, som passer til de udsete bukser. Dette resulterer som regel i et overfyldt skab, med endnu flere farver som er svære at matche med hinanden.

Hemmeligheden bag en organiseret og fuldendt garderobe

Ovenstående problem resulterer altså for de fleste i en ond og endeløs cirkel af tøjkriser og forbrug. Men løsningen på dette problem er i virkeligheden ganske simpel. Det handler om at gøre din garderobe så simpel som muligt, uden at gøre den kedelig! Bestem dig for hvilke farver du føler dig bedst tilpas i, og spørg eventuelt dine veninder eller kæreste om, hvilke farver de synes klæder dig bedst. Beslut dig så for, at det er disse farver du primært vil gå efter, og derudover er det kun basisfarver som sort, grå, hvid og beige du bør gå efter. Du finder blandt andet både smukke og afdæmpede farver hos tøjmærket Rue de Femme, som er kendt for at mikse det stilfulde, farverige og afdæmpede i ét look.

Slut med at stresse over rod og tøjkriser

Ved at gå efter denne model, og vælge tøjmærker som repræsenterer det simple og elegante look, vil du med tiden få en garderobe, hvor stort set alt dit tøj kan mikses med hinanden. Det betyder, at al den stress og energi du tidligere spildte på at have tøjkriser og rydde op i skabet, er væk, og du kan bruge din energi på andre og vigtigere ting.

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *