Sådan indretter du din bolig på en moderne og lys måde

Når du skal indrette din bolig på en moderne måde, er det først og fremmest vigtigt, at du lægger vægt på, at der kommer masser af lys ind. Tidligere var det ikke noget, der blev lagt meget vægt på – måske fordi folk opholdt sig mere udenfor, end vi gør i dag. I dag er lyset dog en vigtig faktor for, at et rum kommer til at føles rart at være i. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at få meget af det ind. 

Det er selvfølgelig først og fremmest ved at have rigeligt med lamper i rummet, så det er muligt at lyse det op, når det er mørkt udenfor. Der er dog også mange andre tiltag, som du kan gøre. 

For eksempel er der mange, der begår den fejl at lade deres gardiner hænge lidt ind foran vinduet, selvom de er trukket fra. Selv hvis gardinerne kun hænger et par centimeter ind i siden, kommer det til at tage noget lys. 

Et andet punkt, der er vigtigt for dig at se på, når du skal have mere lys i dit hjem, er dine døre. Hvis du vælger en fransk dør frem for en almindelig fyldningsdør, gør det, at der kan flyde lys mellem de to rum. Det er med til at gøre, at rummet bagved bliver meget lysere. Der er mange steder, hvor du kan købe franske døre. Et af de steder, hvor de har et stort udvalg, er hos Vahle.dk

For at få en mere lys bolig bør du også overveje, hvilke farver du bruger i dit hjem. Mørke farver på væggene får rummene til at virke mindre. Det kan være en hyggelig effekt at bruge, men det er langt fra med til at gøre din bolig lysere. Derfor er det en god ide, at du holder dine vægge i lyse nuancer for at skabe den mest luftige bolig.