Sæt fremtidens lyskilde i dine lamper

LED pærer bliver af mange betragtet som fremtidens lyskilde. Pærerne har en meget lang levetid og bruger langt mindre strøm end halogenpærer og glødepærer. De er derfor et rigtig godt alternativ til de to andre. LED pærer har samme mål som andre typer af pærer og kan dermed nemt erstatte dine andre pærer. Lampeguru.dk har et stort udvalg af LED pærer. Når du køber en ny lampe, kan du derfor nemt bestille en pære til den også. Du kan også gå ind på siden og bestille LED pærer til at erstatte dine andre pærer. 

Godt lys

Mange vælger LED pærer fra, fordi de ikke føler, at de har et lige så smukt lys, som andre typer af pærer. LED pærer er dog lavet, så de lyser med den helt rigtige lysfarve, nemlig 2700 kelvin. Man behøver derfor ikke at vælge LED pærer fra på grund af det. 

Når du køber LED pærer, skal du altid se efter, hvor mange lumen pæren har. Lumen siger noget om, hvor stor en lysstyrke pæren har. På lampeguru.dk kan du se en oversigt over, hvor mange watt der svarer til hvor mange lumen. Det er dermed nemt og overskueligt at få en LED pære med den rigtige lysstyrke. 

Billige LED pærer

Der er nogle, der vælger LED pærer fra, fordi de er dyrere end andre pærer. Det er rigtig, at der er forskel på indkøbsprisen mellem de forskellige typer af pærer, og at man nok kan finde nogle, der er billigere end LED pærerne. LED pærerne har dog til gengæld en meget længere levetid end andre typer af pærer. Alt efter hvor meget du bruger lampen, som pæren sidder i, kan en LED pære holde i mellem 10 og 30 år. Prøv at forestille dig, at du ikke skal ud at købe nye pærer de næste 30 år. Du sparer dermed nogle penge på indkøb af pærer. 

Et andet område, der gør LED pærer billigere end andre pærer, er, at de ikke bruger så meget strøm. Faktisk bruger en LED pære op til 85 % mindre strøm end andre typer pærer. Du kan derfor hurtigt spare en masse penge på elregningen. De ekstra kroner, du lagde ud for LED pæren, vil dermed hurtigt være tjent hjem. 

Det kan dog blive en dyr omgang, hvis du skal udskifte alle dine pærer til LED pærer nu og her. Det kan derfor være en god ide at vente til, at pæren ikke virker mere, eller udskifte pærerne lidt af gangen. 

LED pærer fra Phillips

Hos lampeguru.dk har de kun LED pærer fra Philips. Det har de, fordi de mener, at Phillips laver de bedste LED pærer. Philips garanterer, at alle pærer med samme stregkode også har lysfarve. På den måde kan både du som forbruger og lampeguru.dk som forhandler være sikker på, at du får den farve, du gerne vil have. 

Når du køber LED pærer hos lampeguru.dk, får du to ugers fortrydelsesret. Du kan dermed prøve pæren i to uger, og hvis du ikke er tilfreds med den, kan du sende den tilbage til lampeguru.dk i den originale emballage og få pengene tilbage.