Savsmuldstapet – en sikker vinder

Sådan giver du din bolig et smukt løft:
Står du foran en større renovering eller skal din bolig have et nyt look, er den nemmeste og mest sikre vej til et vellykket udtryk på væggene et savsmuldstapet. Det har været på markedet i lang tid og vil altid være populært, ganske enkelt fordi det virker. Det er let at sætte op, har en flot struktur i overfladen og det er nemt at male over med lige præcis den farver, du ønsker at have på væggene.

Vælg den rigtige struktur
Savsmuldstapet er ikke bare savsmuldstapet. Det har forskellige overflader, og hos Tapethuset. dk bestemmer du selv, hvilken overflade dit savsmuldstapet skal have – når du køber dit tapet hos Tapethuset.dk, har du et stort udvalg af både savsmuldstapet og meget andet tapet, du kan vælge imellem. Vælger du et savsmuldstapet, har du tre forskellige muligheder. Der findes et fin, ekstra og grov – se her, hvor du køber og bliver klogere på dit dit savsmuldstapet.

Alle tre typer af tapet har den traditionelle overflade, som vi kender. Men strukturen er lidt forskellig i hvert tapet og det er selve grovheden, der varierer. Det er naturligvis værd at overveje, hvor grov et tapet du gerne vil have, før du køber nyt og sætter det op. Vær hellere sikker i din sag og vælg rigtigt første gang.

Du bliver bedst sikker i din sag, hvis du giver dig tid til at forestille dig det endelige resultat, før du går i gang. Kig på dit rum og forestil dig, hvilke møbler og farve, du gerne vil have i rummet. På den måde kan du nemmere forestille dig, hvor meget tekstur du gerne vil have på din væg – det er klart, at vælger du en grov overfalde, er den mere synlig end en, der er fin i overfladen. 

Men uanset hvad du vælger af savsmuldstapet, vil det være let at arbejde med og holde i lang tid fremover.