Sikkerhedssko til ethvert erhverv

Fødderne skal bære os hele livet. Derfor er det enormt vigtigt, at man sørger for at passe særligt godt på sine fødder. Et gammelt råd lyder på, at man ikke skal spare på de ting, der er i mellem en selv og jorden, men derimod investere i gode sko, gode dæk og gode madrasser. Det er kloge ord, og særligt som håndværker eller industriarbejder er det enormt vigtigt, at man sørger for at have de rigtige sikkerhedssko, så man ikke risikerer at skade sine fødder under det tunge arbejde. 

Hvis man arbejder som håndværker eller indenfor byggeri, er det vigtigt, at man har en let og komfortabel sikkerhedssko. Skoen skal være skridsikker og fleksibel, så man let kan bevæge sig rundt på våde og glatte overflader. Det er naturligvis også vigtigt, at skoen er tilpas sikker. De lettere modeller er dog som oftest de rigtige at købe, hvis man arbejder med håndværk eller byggeri.

Arbejder man med transport, er det også vigtigt at have sikkerhedssko. Her er det igen optimalt med en lettere sko, som giver gode muligheder for bevægelse, da man ofte enten bevæger sig meget eller arbejder meget med fodleddet, hvis man eksempelvis er lastbilchauffør. Ved af- og pålæsning af containere og paller, er det særligt vigtigt at være iført sikkerhedssko, da materialer nemt kan tabes eller andet kan gå galt.

Er man ansat inden for den lette industri, er sikkerheden også yderst vigtig. Her er det hips som haps, om man vælger skoene med let beskyttelse, eller om man vælger de mere tunge støvler med ekstra meget beskyttelse. Det er naturligvis altid bedst at være mest muligt beskyttet, men det er godt at være opmærksom på, at fodtøjet med ekstra beskyttelse er knap så fleksible, som fodtøjet med lettere beskyttelse, og det kommer derfor meget an på behovet.

Hvis man arbejder inden for den tunge industri, er det yderst vigtigt at vælge sko eller støver med særligt meget beskyttelse. I den tunge industri er der større risiko for alvorlige skader på fødderne, hvis værktøj eller materialer tabes ned over fødderne. Støvlerne og skoene med ekstra beskyttelse har naturligvis skridsikre såler, ligesom skoene med let beskyttelse. De skridsikre såler er særligt essentielle, hvis man arbejder på eksempelvis et skibsværft, hvor der er mange glatte og våde overflader.

Uanset dit erhverv, har olholm.dk de helt rigtige sikkerhedssko til dig. Vi leverer i hele landet og har dag til dag levering, så du hurtigt kan komme tilbage til arbejdet med dine fødder godt beskyttet.