Skal du arrangere VM eller miniputstævne i Næstvedhallen?

Er det nemt at arrangere en sportsbegivenhed?

Hvis det er VM du skal arrangere, så står du med en enorm organisation i baghånden til at håndtere enhver tænkelig situation. Og du starter selvfølgelig forberedelserne flere år i forvejen. Men selv om du er ude i god tid, så skal det nok vise sig, at der problemer med at nå at få bygget et stadion færdigt.

Men det skal nok gå alt sammen, for der er milliarder af kroner i kassen, når det handler om at få et VM op at stå.

Hvad så hvis det er miniputstævnet i Næstvedhallen, som du har ansvaret for? Så har du sikkert kun nogle forældre til at hjælpe, og måske et par velvillige frivillige fra klubben. Men det er jo også en mikroopgave ved siden af et VM, så det er næsten for urealistisk en sammenligning.

Har VM og miniputstævne i Næstved overhovedet noget tilfælles?

Din første indskydelse vil nok være et klart “nej”. Men tænk alligevel over, at begge begivenheder forudsætter at der er en plan for, hvornår diverse kampe skal afvikles. I skal vide præcist hvem der skal i ilden mod hvem, og I skal holde styr på alle resultaterne.

Så skal der være noget mad og nogle dommere, og der skal også være bolde, og måske forskelligt sportsudstyr til rådighed.

Så når det hele kører, så handler de to begivenheder egentlig om det samme. Der skal findes nogle vindere og nogle tabere, og nogle der bliver nummer to og tre.

En sidste ting er noget at det allervigtigste både til VM og i Næstved. Du skal sørge for, at der er pokaler eller medaljer til dem der kommer på podiet. Du kan nemlig være sikker på, at den lille miniput er lige så stolt over sin medalje som vinderen af VM. 

Derfor skal lige huske at lægge vejen forbi Jef.dk. De ved nemlig alt om pokaler og medaljer.