Smarte løsninger til grønnere omgivelser

Der er mange fordele ved at gøre naturen til en mere integreret del af omgivelserne, end det gør sig gældende i mange byområder. Hos Nykilde.dk elsker de grønt græs og frisk vegetation, og som en kreativ virksomhed i en grønne sektor er det deres mission at gøre hverdagen lidt grønnere. Klik forbi deres hjemmeside og læs mere om de fordele, der følger med, når du gør brug af deres løsninger inden for grønne tage

Oplev fordelene ved grønne løsninger

Nykilde henvender sig både til virksomheder, institutioner, kommuner og private, som har en bygning eller et område, de ønsker at udsmykke med grøn vegetation af den ene eller anden art. Fordelene er mange, og flere og flere begynder at få øjnene op for de muligheder for grøn beplantning, der findes på vandrette flader, lodrette flader og åbne områder omkring et bygning. 

Frø

Hos Nykilde.dk finder du et bredt udvalg af frø i mange varianter, da frø har været et af vores kerneområder siden virksomhedens begyndelse. Du finder naturengfro, som er vilde blomster og urter; græsfrø; sommerblomstfrø; samt specialfrøblandinger. Alle findes i mange varianter, og kan gøre dine grønne områder smukke, levende og farvestrålende.

Grønne tage

Drømmer du om at gøre dit tag mere levende, er der rigeligt med smukke og kreative muligheder hos Nykilde. De har været med til at udvikle nogle smarte teknikker, som skaber fleksible løsninger til grønne tage af enhver art. Du finder grønne tage, sedumtage og græstage, som alle har det tilfælles, at de udfylder både æstetiske og praktiske formål.

De grønne tage hos Nykilde er udviklet med eksperter og samarbejdspartnere i Tyskland, og kaldes i dag Sky Garden VegBlock. Udover at skabe liv i bybilledet, er de grønne tage med til at optage store mængder regnvand og skåne kloaksystemerne. 

Du finder derudover græs og vegetationer. Læs mere på hjemmesiden Nykilde.dk.