Snyd dig til en flot og tæt hæk rundt om huset

Har du fået lavet arbejde i haven, hvor der skulle bruges så store maskiner, at det gik ud over din hæk, da de skulle ind i haven? Eller har du købt et nyt hus, hvor der slet ikke er sat en hæk op om haven i forvejen? Lige meget hvad kan det være, at du ikke har lyst til at vente så længe, som det tager for en hæk at vokse op. Det er ikke sjovt at leve med fremmede menneskers blikke i ens have i længere tid af gangen. 

Heldigvis er det i dag muligt for dig, at du kan snyde dig til at få en flot og fin hæk i en fart. Det kan du for eksempel ved at købe hæk på primafaerdighaek.dk. Deres hække er 5-6 år gamle, når du får dem, hvilket gør, at de allerede har nået en god højde og tykkelse. De skal derfor ikke stå mange år i din have, før de giver en flot og tyk hæk, som nysgerrige blikke ikke kan se igennem. 

Hvis du skal anlægge en helt ny hæk, har du mulighed for at vælge en plantetype, der vokser ekstra hurtigt. Det er med til at gøre, at du virkelig hurtigt kan få en flot og tæt hæk rundt om din grund.

Mange har klassiske grønne bøgehække rundt om deres matrikler, men hvis du gerne vil prøve en anden plantesort, der skiller sig lidt ud, men som også giver en god hæk, der er nem at passe, kan du for eksempel en kristtorn eller en rødbøg. Rødbøgen minder om den grønne bøg, både i forhold til udseende og pasning. Den eneste forskel er, som navnet nok antyder, at bladene er rødlige frem for grønne. 

Kristtorn har nogle flotte grønne, glinsende blade. Du kan både bruge planten til en klippet hæk og til en formklippet hæk. Det giver dig nogle muligheder for at arbejde med din hæk.