Spar penge og energi med solfilm

Hvis du vil undgå alt for høje plusgrader i dit kontormiljø i sommermånederne, er det en god idé at sikre den mod overophedning ved at anvende solfilm på vinduerne. Med en god solfilm undgår du på samme tid problemer med genspejling af sollys i computer skærme, og du kan reducere virksomhedens elforbrug drastisk, da air conditionen ikke kommer på overarbejde. Hvis du vælger at beklæde din kontor bygnings vinduer med en effektiv solfilm, kan du reducere mængden af sollys, som gennemtrænger vinduerne og øger temperaturen i rummet – og derved skabe et sundere og mere produktivt indeklima på din arbejdsplads.

 

Det er videnskabeligt bevist, at produktiviteten og medarbejdernes motivation og aktivitets niveau falder, når temperaturen i arbejds lokalet sniger sig op over 23 grader. Det er ganske enkelt vanskeligt for mennesker at koncentrere sig og holde fokus, når omgivelserne er for varme. Derfor er solfilm fra 3M en rigtig god investering – og ikke kun til virksomheder. Skoler og institutioner samt andre lære anstalter kan have stor glæde af at anvende solfilm, da lærere såvel som elever og studerende også er følsomme over for høje temperaturer, når de skal fokusere på deres undervisning.

 

Med solfilm fra 3M kan du reducere dine omkostninger ved dyre air condition anlæg og samtidig få en grønnere profil, da denne løsning i sig selv er energi besparende. Solfilm.dk har i mange år leveret solfilm til førende danske virksomheder og uddannelses institutioner, som på denne måde har reduceret deres udgifter til strøm samtidig med at de har opnået øget medarbejder tilfredshed og en højere produktivitet. På skoler og andre uddannelses steder kan man iagttage et højere energi niveau blandt elever/studerende, og lærerne melder tilbage om en markant forbedring i deres opfattelse af deres arbejds miljø. Alt i alt står solfilm for positive forbedringer i bygninger, som er i risiko zonen for at blive generet af sol lys.

 

Andre fordele ved solfilm fra 3M er blandt andet en mindskning af solfalming – det vil sige, den effekt, solens stråler har på farven i eksempelvis tekstil eller vægmaling. Falmede vægge eller falmede billeder mister noget af deres pigment og kan fremstå grå og triste, hvilket giver et udtryk af sjusk og slid – hvilket igen er med til at mindske motivationen blandt medarbejderne, som skal tilbringe hele deres dag i disse omgivelser. Genspejling af sollys i skærme kan også virke generende og direkte hæmmende for arbejdsindsatsen, og dette kan solfilm fra 3M også forhindre.