Tag et sundt valg med praktisk økologisk frugtordning

Danskerne er i stigende grad opmærksomme på at tage sunde og velinformerede valg hvad angår kost og indkøb. Derfor stiger det økologiske salg i dagligvarebutikkerne. Samtidig har mange danskere en ambition om at leve sundt på trods af en travl hverdag. Med en økologisk frugtordning viser du, at du er på linje med disse mål.

Seks stykker frugt og grønt om dagen – de fleste ved at det er en god ide. Men ambitionen om at spise sundt kan hurtigt blive tromlet af en travl hverdag, hvor man skal nå så meget andet. De nemme løsninger vinder, og muslibarer, kaffe og søde snacks er blandt de småsultne danskeres favoritter.

Det er langt de færreste, der medbringer en helt kurvfuld frugt og grønt i tasken – ret beset er det de færreste der har plads til det. Men du kan som arbejdsgiver hjælpe dine medarbejdere til at tage det sunde valg. En økologisk frugtordning er praktisk og uden besvær for alle parter!

Frugt og grønt er naturens snacks

Frugt, grønt og nødder kan med rette kaldes naturens egne snacks. De har mange af de opkvikkende funktioner, vi normalvis tyr til kaffe og chokolade for at opnå. Med en frugtkurv fuld af lækker og farverig frugt bliver valget så meget lettere, når sulten banker på og der stadig er lang tid til fyraften.

Du udviser omsorg og velvilje overfor dine ansatte, når du sørger for en sund frugtkurv. Det betyder at dine relationer til medarbejderne styrkes i en positiv retning. Desuden kan ordningen tilpasses din arbejdsplads.

Du kan selv vælge hvor mange dage om ugen, der skal leveres frugt, og hvad ordningen skal indeholde. Det kan være en god idé at forhøre sig om favoritfrugt blandt dine medarbejdere, så du undgår madspild ved at bestille upopulær frugt.

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *