Overvejer du at anskaffe dig en løftevogn?

En løftevogn er et af de praktiske specialprodukter, som du finder i varekataloget hos ASP Produktudvikling. Designet efter ønsket om at skabe en enkel og effektiv løsning til dig, der skal løfte dæksler i forbindelse med slamsugning, kloakarbejde eller brøndarbejde, er løftevognen fra ASP Produktudvikling det oplagte valg. Kig forbi hjemmesiden og se billeder af deres løftevogn til dæksel i aktion – og bliv inspireret til andre produkter til dit virke i bygge- og anlægsbranchen eller privat.

Mobil og løftestærk vogn til énmandsbetjening

Der er mange fordele ved at investere i din egen løftevogn til dæksel fra ASP Produktudvikling. For det første kan den betjenes af én mand, og du vil derfor opleve stor uafhængighed i arbejdsdagen. Med løftevognen er du ikke afhængig af en kollega, men kan tage den i brug og udføre dit arbejde, præcis når det passer dig, mens dine kollegaer bruger energien på andre opgaver. Løftevognen har en lav egenvægt på 12 kg. som gør, at den er nem at transportere fra dæksel til dæksel, og udsætter dig for minimalt slid undervejs. Den er sammenklappelig og mobil at transportere, og de terrængående hjul gør det nemt at komme frem i tilvoksede områder med ujævnt underlag.

 

Under anvendelse vil du opleve en alsidig løftevogn med mange justeringsmuligheder. Find den indstilling, der passer bedst til din løfteopgave, og oplev vognen arbejde med dig i løft op til 125 kg.. Den løfter ikke alene dæksler i vejen, men kan sænkes og få fat i dæksler i helt ned til 50 meters dybde. Dit arbejde med slamsugning og kloakarbejde, eller din adgang til gamle brønde, har aldrig været nemmere end med en løftevogn fra ASP Produktudvikling.

Smarte løsninger til bygge- og anlægsbranchen siden 1994

Målet hos ASP Produktudvikling har siden etableringen i 1994 været at skabe smarte løsninger indenfor hjælpemidler til bygge- og anlægsbranchen. I begyndelsen var fokus på deres vakuumløfter til fortorvsfliser, men siden da er mange flere produkter kommet til. Løftevogn kan købes på deres hjemmeside.