Cremer der varmer eller køler når du dyrker sport

Sport kan dyrkes på mange forskellige niveauer. Men uanset hvilket niveau du træner på, så har du før eller siden haft brug for noget der kunne køle, varme eller løsne.

OSX Sport er en serie af gel, vaseline, creme og olie. Det er også de fire grundlæggende ting du har brug for når du dyrker sport.

Kølende gel efter hård træning

Kroppens muskler er godt møre efter en hård træning ved for eksempel crossfit. Dagens træning kan få enhver til at ligge pustende på gulvet bagefter. Der er brug for hurtig restitution.

En lille løbetur kan også give varmen, men træner du til større præstationer som et halvmaraton eller nyder intervaltræning, så får du også brug for hurtig restitution.

Det er netop formålet med en kølende gel. Den køler omgående og lader musklerne hvile så de hurtigere blive friske til næste træning.

Løberens ømme brystvorter

Hvis du nogensinde har løbet mere end 10 kilometer om sommeren, så har du afgjort prøvet at have ømme brystvorter. Det er ikke ualmindeligt at de bløder efter en halvmaraton. De fleste løser problemet ved at klistre sportstape over vorten. Det gør bare mega ondt at trække af igen.

En anden løsning er at bruge en beskyttende vaseline. Den kan du også bruge hvis du har tendens til gnavesår som cykelrytter eller løber.

Når der er risiko for skader

Husk altid at varme op før du træner. Opvarmning mindsker risikoen for skader. De dummeste skader opstår når du springer opvarmningen over.

For dig der træner sportsgrene med stor risiko for skader, kan det være en fordel at supplere med en varmecreme. Det kan for eksempel være fodbold, håndbold eller kampsport. Eller andre sportsgrene med eksplosive bevægelser og retningsskift.

Du kan købe hele OSX Sportserien hos YouCare.