Boost bilens udseende med sportsudstødning

Ønsker du at forbedre din bil eller sportsvogns udstødningsevne og udseende? Så kan du komme langt med et sportsudstødningssystem, hvor der på afgangsrøget er tilføjet en spids, der typisk er produceret i rustfrit stål. Det metalliske look er i sig selv med til at skabe et clean og gennemført look, mens selve stålrøret sikrer en velfungerende udstødningsevne.

Stålrør til sportsbiler i høj kvalitet

Hvis du ønsker at forbedre din bils sportsudstødning, kan det være en god idé at investere i et stålrør fra kvalitetsbevidste mærker som Simons og AMiO. Stålrøret – eller afgangsrøret som det også kaldes – er med til at sikre den absolut bedste udstødning på forudsætning af, at du vælger et stålrør af høj kvalitet. Rørhaler til udstødning kommer i mange forskellige former alt efter din bils model og mærke. Hos mange forhandlere har du mulighed for at klikke på den rette bilmodel og herudfra blive henstillet til det rette sportsudstødningsrør. Uanset om du ejer en Opel, Fiat, Peugeot eller Audi, vil du nemt kunne finde lige præcis det stålrør, der passer til din bil.

Påsætning af udstødningsspidser

Stålrør til udstødning opdeles normalt efter millimetermål. Typiske længder på stålrør ligger på mellem 500 og 1000 mm. Samtidig fås de også i bøjede former, der er særligt oplagte til sportsbiler. Hertil er det muligt at købe udstødningsspidser separat, som du nemt kan udskifte. Det gør du ved at løsne skruerne – eventuelt ved hjælp af en rustspray, hvis det er et stykke tid siden, de sidst blev udskiftet. Er skruerne svære at løsne, eller er du generelt i tvivl om, hvordan du påfører udstødningsspidserne korrekt, kan det være en god idé at lade en mekaniker gøre det for dig. Sættes de forkert på, kan man nemlig risikere, at de falder af under kørsel, hvis der eksempelvis er bump på vejen.