Rengøringsfirma i Århus

Trænger dit hjem til en omgang hovedrengøring, men du har svært ved at finde tiden og overskuddet? Eller har du måske svært ved at finde et rengøringsfirma, der kan klare de rengøringsopgaver, din virksomhed står overfor? Så er du kommet til det rette sted. I Århus finder du et yderst professionelt og kvalitetsorienteret rengøringsfirma, der kan klare hvilken som helst rengøringsopgave. Med 15 år erfaring i rengøringsbranchen, udfører Servico totalløsninger og enkeltstående serviceopgaver inden for alle typer privat- og erhvervsrengøring i København og Århus.

Fleksibel og kvalitetssikker rengøring
Servico tilbyder fleksibel og kvalitetssikker rengøring til skarpe priser. Særligt er rengøringsfirmaet i Århus kendt for sin gode service og tilfredse kunder. De har et tæt samarbejde og god kommunikation med hver enkelt kunde, så du altid er garanteret en rengøring, som passer til netop dine behov og ønsker. Rengøring i Århus omfatter både kontor- og cafémiljøer, lettere produktionsvirksomheder, slutrengøring efter håndværkere og totalrengøring af private hjem. Desuden tilbydes både støvsugning af gulve og tæpper, aftørring og afspritning af diverse overflader, vask af alle typer gulve, pudsning af spejle og glas, udskiftning af håndklæder, viskestykker og klarklude samt rengøring af toilet. Ingen opgaver er for store eller små.

Mere end 150+ kunder
Gennem tiden har Servico arbejdet for mere end 150+ kunder – herunder Spar Nord, Illums Bolighus, Mcdonald’s mv. – og med de mange års erfaring i bagagen er du sikret en førsteklasse serviceoplevelse og professionel rengøring. Servico har endvidere fået en grøn smiley fra Arbejdstilsynet, hvilket betyder, at de har et kvalitetsstempel. Har du spørgsmål til din næste rengøring i Århus eller København, kan du finde kontaktoplysninger på hjemmesiden her. Første møde og gennemgang er uforpligtende.