Tag nemt dine børn med på cykelferie med en smart cykelanhænger

Det er ikke kun på travle hverdagsmorgener, at det kan være praktisk at kunne spænde cykelanhængeren bag på cyklen og køre dine børn ned i institutionen. Du kan også bruge den, når du skal på cykelferie. Anhængeren er nemlig ideel til, at børnene kan komme med på ferien og sidde behageligt hele vejen. Samtidig gør anhængeren også, at der er plads til noget ekstra oppakning. 

Selvfølgelig kunne du have børnene siddende i et børnesæde, men cykelanhægeren er langt mere behagelig for dem. I anhængeren bliver det muligt for dem bedre at se ud og nyde landskabet, I kører igennem, når de har lyst til det, eller at lægge sig til at sove, hvis de hellere vil det. Det er også muligt for børnene at underholde sig selv med en bog eller et lille spil, mens I tramper i pedalerne. Alt det kan være svært, hvis de skal sidde spændt fast i et lille barnesæde. 

Et godt sted for dig at købe en cykelanhænger, du både kan bruge i hverdagen, og når du skal på cykelferie, er på webshoppen abckids.dk. De har et stort udvalg af børnecykler og tilbehør, du skal bruge, når du skal have dine børn med på din cykel. Det er derfor en oplagt mulighed for dig at finde alt, hvad du skal bruge til cykelferien der. 

Hvis du godt kan lide at løbe og gerne vil kunne gøre det, selvom du har små børn, kan du faktisk få en cykelvogn, der kan laves om til en løbevogn. Det er meget pladsbesparende for dig, at du ikke både skal have en cykelanhænger og en løbevogn. Derudover kan cykelanhængeren også bruges som klapvogn i en snæver vending. Det gør den også meget praktisk at have med på cykelferien med små børn. Så behøver I ikke også at køre rundt med klapvognen i bagagen.