Chatter datalogger til bedre dataindsamling

Chatter datalogger er en avanceret datalognignsenhed fra MJK der måler og logger data fra reservoirer, søer, floder, åer, damme, grundvand, kystnære områder, havne og mange andre lokationer, for at hjælpe med tilpasning og forbedring af infrastrukturen i og omkring vores dejlige natur. Produktet benyttes hovedsagligt til overvågning af brønde og ved kloakoverfald til måling af overløb. Herudover benyttes det også til at overvåge og logge niveau, tryk, temperatur og flowmængder.

Dataindsamling foregår via batteriforsynede dataloggere. De indsamler og afsender informationer til SRO-systemer, dedikerede databaser, som SMS eller som e-mail, hvornår det end skulle ønskes. Afsendelse af data en gang dagligt kan give batteriet op til 5 års levetid.

MJK dataloggerne bliver løbende udviklet i samarbejde med deres kunder. Et eksempel på dette er at offentlig tilgængelige dataloggere nu er vandalsikrede og skal kunne sende advarsler såfremt udefrakommende har tiltvunget sig adgang. Ydermere, kan dataloggerne give informationer om grundvandsspejlet og kloakbrønde og herunder give advarsler i forbindelse med byggerier, hvilket kan spare entreprenører og byggeherrer for millioner i erstatningskrav.

Herunder finder du nogle af de mange fordele der er ved at bruge dataloggere fra MJK:

  • Kommunikation

Som kunde får du leveret information via GSM/GPRS netværk

  • Opdateringer

MJK udvikler fortsat firm- og software for at give kunden det bedst mulige produkt

  • Plug’n’Play

Let montering og indbygget setup-wizard

  • Advarsel

Chatter kan sende en hastadvarsel i tilfælde af styrtregn

  • Intelligens

Chatter er blandt andet i stand til at lave overløbsberegninger

  • Lækageovervågning

Overvågning af tanke kan sende nødalarmer som SMS i tilfælde af pludseligt niveaufald

MJK Chatter er perfekt til logning af b.la. niveau i overløbsbassiner og behøver ikke strømkabel, da det indbyggede batteri klarer de daglige opgaver og alene i Danmark står der i dag over 1200 Chatter-enheder.

Se de mange forskellige versioner af chatte datalogger på MJK’s hjemmeside. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte firmaet på tlf.: 45 56 06 56 eller mail: mjkinfo@xyleminc.com

by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *