Din virksomhed kan få god hjælp af stort kloakfirma

Har du en produktionsvirksomhed, eller arbejder du i en boligforening eller et forsyningsselskab, hvor I har brug for en god samarbejdspartner i forhold til kloak, er det en god ide for jer, at I ser nærmere på norva24.dk. Det er en stor kloak- og industriservicevirksomhed, der dækker en række områder på Sjælland, Fyn og i Jylland. Det gør det nemt for dig at finde en norva24.dk afdeling i nærheden af dig. 

Noget af det, der gør norva24.dk til så gode samarbejdspartnere, er, at de har et meget stort lokalkendskab. De ved derfor, hvem der står for hvad, hvilke firmaer der er gode at samarbejde med og en lang række andre ting, der er med til at gøre dem meget attraktive som samarbejdspartnere. 

Derudover har de også et stort fokus på miljø. De er miljøcertificerede, og det er vigtigt for dem, at de kun benytter sig af produkter, der er gode for miljøet. På den måde er de med til at bevare det. Vores spildevand og håndteringen af vores regnvand har stor betydning for vores miljø. Derfor arbejder norva24.dk også hele tiden med at forbedre sig, så de hele tiden er på forkant på miljøfronten. 

Udover miljøet er deres medarbejdere selvfølgelig også meget vigtige for dem. På den måde kan de skabe de bedste rammer for et samarbejde med din virksomhed, boligforening eller forsyningsselskab. Norva24.dk sørger for løbende at efter- og videreuddanne deres medarbejdere, så de har nogle meget kompetente og dygtige medarbejdere. Det gør også, at de er nogle af de eneste i branchen, der har en arbejdsmiljøcertificering. 

Med gode medarbejdere og et stort hensyn til miljø og klima bliver norva24.dk et meget nemt og godt bekendtskab for jer. Det gør det nemt for jer at finde fælles fodslag og kunne arbejde sammen om selv meget store projekter i jeres område.