Hvordan kører det for dine entreprenørmaskiner?

Til nogle opgaver er det bare nødvendigt med store maskiner

Entreprenørbranchen er i den grad kendetegnet ved, at der anvendes maskiner af en anseelig størrelse. Opgaverne ville ganske enkelt ikke kunne løses uden. Det drejer sig eksempelvis om opgaver inden for bygge- og anlægsbranchen, både i den offentlige og private sektor, samt i industrien. 

Og så er der også maskiner, som er specielt tilegnet opgaver i landbruget.

Hvor kan du købe entreprenørmaskiner?

Hos maskinhuset.dk finder du et stort udvalg af de entreprenørmaskiner, som din virksomhed kan få brug for. Med sine 30 år på bagen har maskinhuset.dk kæmpe erfaring i salg og import af entreprenørmateriel, og du kan både få helt nye maskiner, og maskiner som har været brugt før.

Herunder kan du læse om nogle af de maskiner, som du findes hos maskinhuset.dk.

Mobilgravemaskiner

Sortimentet inden for mobilgravemaskiner udgøres af kendte entreprenørbrands som Schaeff og Atlas. Hvis du er i branchen, så vil du kunne nikke genkendende til disse brands, og sandsynligvis har du allerede arbejdet med deres maskiner før. 

Mobilgravemaskinerne bedsidder en særlig mobilitet, som gør dem særdeles effektive ved eksempelvis vejbygning eller ved bykørsel. Desuden er der god komfort i hver enkelt maskine, og udsynet er særdeles godt for føreren.

Læssemaskiner

Hvis læssemaskiner kører på gummihjul, så er de populært kendt under betegnelsen “gummiged”. Med sit brede læssetrug er læssemaskinen uundværlig, når I skal løfte eller læsse jord eller andre materialer op på lastvogne. 

Desuden kan du transportere en meget stor volumen selv på meget begrænsede arealer.

Pladevibrator

En genial maskine som i princippet kan betegnes som en lille damptromle. Pladevibratoren er dog væsentligt mindre og mere fleksibel end damptromlen. Hvis du ofte har behov for at pakke jord, sten eller asfalt, så er pladevibratoren en uundværlig maskine.

Du kan naturligvis også få andre maskiner hos maskinhuset.dk. Tag en snak med én af deres sælgere, og få et overblik over, hvilke maskiner I har behov for.