MAM sutteflasker og sutter giver dit barn en sund og blid start på livet

Vil du gerne købe sutteflasker og sutter til din nyfødte baby, som er af god kvalitet og ikke fyldt med skadelige stoffer, så er MAM sutter og sutteflasker et rigtig godt valg. MAM Anti-Colic er en sutteflaske, som har en utrolig blød sut, som føles meget behagelig for barnet at have i munden. Sutten er desuden lavet sådan, at babyen ikke sluger luft, når den drikker, og dermed forebygges kolik. MAM Anti-Colic sutteflasker kan du få i størrelserne 160 ml og 260 ml, og du kan sterilisere sutteflasken i mikroovnen, hvilket er vældig praktisk. Når din baby bliver større, kan du med fordel vælge modellen MAM Babybottle, som fås med skønne babymotiver i blå, gul, pink eller lilla. Denne type sutteflaske har også en silkeblød sut, og så er sutteflaskens hals bred, hvilken gør den nem at sterilisere.

MAM sutter med skønne motiver

MAM Original sutter fås med mange forskellige søde motiver, som passer til babyer og småbørn. Silikonesutten er let og blød, og den understøtter kæbens udvikling, hvilket reducerer risikoen for suttebid. MAM natsutter fås med et indbygget lys, hvilket gør dem nemme at finde i mørket. Sutterne leveres i en transport- og sterilisationsæske, og du kan nemt sterilisere sutterne ved at putte dem 3 minutter i mikroovnen.

Stort udvalg af MAM produkter hos Babadut.dk

MAM er et kendt brand, og firmaet blev etableret i Wien i 1975. MAM producerer innovative produkter med udgangspunkt i børns behov, som har til formål at gøre hverdagen nemmere for børn og deres forældre. MAMs produkter er lækre og funktionelle og indeholder hverken BPA eller andre skadelige giftstoffer, så du kan trygt anvende MAM produkter til dit barn. MAMs produktlinje omfatter bl.a. sutteflasker, sutter, tudkopper, skeer, madkasser, bideringe, pusletasker m.m. Du finder et stort udvalg af MAM produkter til favorable priser hos den danske Babadut.dk, og her får du desuden en rigtig god kundeservice og hurtig levering. 

by