Pædagogisk legetøj

Hos Abcleg.dk udvikler de anderledes udviklings legetøj og undervisningsmateriale til børn i aldersgruppen 0-12 år, som er med til at stimulere barnets udvikling indenfor blandt andet bogstaver, tal, sproglig udvikling og social samspil. Dette kaldes også pædagogisk legetøj. Deres legetøj og undervisningsmateriale udvikles i samarbejde med med folk indenfor området som lærere, pædagoger, talepædagoger samt pædagogiske konsulenter.

Hos Abcleg.dk går de op i, at det skal være sjovt at lære. Derfor finder du et stort udvalg af legetøj og undervisningsmaterialer hos Abcleg.dk

Du kan blandt andet finde læringstæpper, legetæpper, puslespil, hånddukker, klodser og sansebolde samt meget andet. Indenfor undervisningsmaterialer finder du blandt andet en ABC-malebog og aktivitetshæfter med, hvordan man lærer klokken og barnets første skrivebog. Indenfor undervisningsmateriale er det ikke kun bøger, som Abcleg.dk har. De har også plakater med alfabetet, tal, alfabetet i træbogstaver og et bogstavtæppe. Dette er en sjov og anderledes måde at lære på. Som fx ved at lære alfabetet udenad ved hjælp af en plakat.

Når du handler for over 499kr. så er der gratis levering. De har hurtig levering, som er på 1-2 dage. Du og dit barn har derfor mulighed for hurtigt at komme i gang med at lære og lege på samme tid.