Stilfulde og bæredygtige vasketøjskurve i mange flotte designs til favorable priser

En vasketøjskurv er ikke kun praktisk anvendelig til opbevaring af dit vasketøj. Den kan også være et lækkert stykke boliginteriør, som understreger din boligstil. Hos Boxdelux.dk finder du et stort udvalg af vasketøjskurve i mange skønne designs. Alt efter din boligstil kan du vælge mellem vasketøjskurve i naturflet, raffia, plast, plastflet, kanvas og filt. Vasketøjskurvene er fra kendte brands som Hübsch, Alibaba, Handed by, Uashmama, Oohh og HouseDoctor, så kvaliteten er rigtig god og priserne er favorable.

Opbevar vasketøjet i en flot slangetæmmerkurv

I sortimentet finder du bl.a. den populære slangetæmmerkurv – Alibabakurven – som fås i tre forskellige størrelser og flotte designs. Alibabakurven er håndlavet i Senegal, og materialerne er naturflet og læderstrimler i forskellige nuancer. Der er tale om en eksklusiv udgave af Alibabakurven, hvor der avendes læder i stedet for plastikstrips. Denne skønne kurv fås bl.a. i naturfarvet, sort, multicolor, hvid, pink, blå, sølv og brun, så du kan vælge netop den farve, som passer bedst til dit badeværelse. Den største kurv kan rumme op til 3 maskinvaske, så der er masser af plads til vasketøjet.

Stilrene vasketøjskurve i bambus eller kanvas

Foretrækker du en stilren vasketøjskurv en neutral farve, så er en flot firkantet vasketøjskurv i gråt stof og bambus eller en rund vasketøjskurv i hvidt stof og bambus fra danske Hübsch lige noget for dig. Kurvene er meget dekorative at have stående på badeværelset samtidig med, at den har en praktisk funktion. Har du kun brug for en lille vasketøjskurv, kan du f.eks. også vælge en vasketøjspose fra Hübsch eller HouseDoctor, som er fremstillet i kanvas med forskellige skønne mønstre.

Vasketøjskurve i bæredygtige og slidstærke materialer

Vil du gerne finde en vasketøjskurv i bæredygtige materialer, som tager hensyn til mennesker og miljø, så finder du også det hos Boxdelux.dk. Vasketøjskurve fra Uashmama er fremstillet i et bæredygtigt og slidstærkt papirmateriale, og du kan vælge mellem farverne sort, olien, neutral eller grå. Vasketøjskurven har en smart label, hvor du med kridt kan skrive f.eks. ”lyst tøj” eller ”mørkt tøj”. En nyhed i webshoppen er vasketøjskurve fra Oohh i naturflet. Kurvene er lavet af bæredygtige materialer – genbrugspapir – på en fabrik i Vietnam.

Få din nye vasketøjskurv leveret allerede næste dag

Uanset hvilken type vasketøjskurv, du har behov for, så kan du helt sikkert finde en model, som passer til dit badeværelse blandt de skønne vasketøjskurve, som fås hos Boxdelux.dk. Priserne er yderst favorable, og du får meget kvalitet for pengene. Du får en rigtig god kundeservice, og du får gratis fragt, når du handler for over 1.000 kr. samt hurtig dag-til-dag levering.