3 loftlamper du ikke kan undvære

Og når vi skriver at du ikke kan undvære dem, så er det selvfølgelig ikke helt sandt; du kan bare købe en billig lampe i dit nærmeste byggemarked, hvis dit eneste behov er lys. Men hvis du sætter pris på fede detaljer og lækkert design, så får du her 3 bud på loftlamper, der gør dit hjem langt mere interessant.

WATT A LAMP – ADJUSTABLE

Denne lampe er en justerbar pendel fra WATT A LAMP. Bag lampen står Rikke Hagen og Andreas Lund, og de har i den grad skabt en lampe, der på samme tid er enkel og minimalistisk men også farverig og fyldig. 

Som navnet antyder, er det muligt at justere højden på lampen, og det gør den til en perfekt pendel til spisebordet. Samtidig giver farverne et moderne islæt til boligen, og designet matcher både det klassiske nordiske hjem, men også det mere retroindrettede hjem.

Prisen hos Prolamps.dk er 2.495,00 DKK.

NORDLUX – ALRUN

Denne røgfarvede glaspendel passer perfekt til det nordiske hjem, hvor der er fokus på varme og hygge. Det røgfarvede glas er fint og lækkert, og selve designet er lidt anderledes end det gængse, når det kommer til glaspendler.

Alrun fungerer som en fin kontrast til hjemmet, og det farvede glas giver en dæmpet og hyggelig lysoplevelse.

Prisen hos Prolamps.dk er 549,00 DKK

HALO DESIGN – RUBY

Med Halo Design’s pendel “Ruby” får du endnu en lækker og anderledes glaspendel, der kan skabe hygge i de fleste hjem. Lampen er elegant og har et look, der er både moderne og retro på samme tid. Glasset er helt mørkt i toppen og bliver gradvist lysere mod bunden, og det giver en rigtig fin og elegant lampe.

Prisen hos Prolamps.dk er 348,00 DKK

Hvorfor handle hos Prolamps.dk?

Der er mange forskellige webshops i det danske land, så du spørger måske dig selv, hvorfor du skal købe din lampe hos lige netop Prolamps.dk. Der er indtil flere grunde til, men den vigtigste må være, at butikken får intet mindre end fremragende anmeldelser på Trustpilot.

Tidligere kunder skriver, at servicen er helt i top; hjælpende guides i telefonen, hurtig levering og en enkelt og overskuelig hjemmeside. Og så får de yderligere pluspoint for god og sikker indpakning, hvilket må siges at være essentielt, når det kommer til lamper. 

Sidst men ikke mindst er det værd at fremhæve, at prolamps.dk ikke kun forhandler loftlamper, men derimod alle de lyskilder, du kan komme i tanke om: loftlamper, bordlamper, væglamper, pandelygter, cykellygter, indbyggede spots, særlige lyskilder og meget meget mere. Kort sagt: der er noget for enhver smag.