Designfryd.dk – lækkert og håndplukket udvalg af designertøj til den stilbevidste kvinde

Hos Designfryd.dk finder du lækkert designertøj, sko og accessories til stilbevidste kvinder til favorable priser. I webshoppen finder du et håndplukket og bredt udvalg af produkter i lækre materialer fra kendte og upcoming brands som Basic Apparel, Amust, Treat, Depeche og Tim og Simonsen.  

Nyheder – lækre varme trøjer, skindbukser og festkjoler

Blandt nyhederne i webshoppen finder du en dejlig blød uldtrøje fra Basic Apparel med et flot klassisk snit med smalle ærmer og rund halsudskæring i farven night purple. Du kan også vælge en dejlig varm højhalset sweater fra Basic Apparel, som med sin flotte antracitfarve kan mixes med meget forskelligt tøj i din garderobe. Skal du være smart på jobbet eller til fest, så kan du vælge et par skind leggings i farven cognac fra Depeche i den lækreste stretch kvalitet, som lukkes i siden med en lynlås. Til en festlig aften i byen er en sort kjole fra Basic Apparel et rigtig godt valg. Kjolen har smarte bindebånd, to lommer samt snydelommer på venstre baglomme.

Gode tilbud på designertøj til kvinder

I webshoppen finder du en række gode tilbud på designertøj til kvinder, så der er rigtig gode muligheder for at gøre et godt priskup. Vælg mellem mange skønne kortærmede eller langærmede bluser med rund halse eller V-udskæring, shorts eller nederdele, som fås i ensfarvede eller stribede. Du finder også mange accessories som eksempelvis tørklæder, punge, bælter eller Tim og Simonsen sandaler i skind med den blødeste bio sål.

Smart strækvikle til en aktiv mor med baby

Er du nybagt mor, så finder du strækvikler i lækker kvalitet i mærket Happy Baby Wrap. Med en strækvikle kan du nemt bære din baby på maven, så barnet ligger tæt ind til dig samtidig med, at du har hænderne fri til forskellige gøremål. En strækvikle passer perfekt til en moderne livsstil og en aktiv mor med baby. En Happy Baby Wrap egner sig også perfekt som gave til f.eks. barnedåb. Det er nemt at bestille varer hos Designfryd.dk, hvor du får en rigtig god kundeservice samt levering inden for 1-2 dage.