Lyst til en spændende og aktiv arbejdsdag?

Så bør du overveje en kostvejleder og personlig træner uddannelse, for med en uddannelse inden for dette felt, vil du få et arbejdsliv, der aldrig er kedeligt og som altid har nye og spændende udfordringer.

Hvad indeholder uddannelsen som kostvejleder?

Selve uddannelsen er delt op i to levels, hvorefter du til slut vil have en dybdegående forståelse af kroppen, kosten og dennes betydning og egenskaber. Derudover lærer du også, hvordan man kan implementere det i samarbejde med en klient.

På level 1 er der fokus på det teoretiske og det tekniske, her får du altså et detaljeret kenskab til kroppen. Det er altså her du får skabt fundamentet, som du kan bygge videre på. På level 2 flyttes fokus til overgangen fra til teori til praksis, og hvordan du formidler de komplicerede ting på en simpel måde.

Du kan tage uddannelse på flere forskellige måder, du kan nemlig både møde op til den fysiske undervisning eller følge undervisningen live online, og skulle du misse en enkelt gang, så bliver alle lektioner gemt, så du kan se eller gense dem senere.

Hvad indeholder uddannelsen som personlig træner?

Selve uddannelsen er sammensat af moduler, EREPS 3 og 4, så du får alt det vigtige med. Hele uddannelsen er struktureret omkring et fokus på det at være personlig træner og varer 140 lektioner plus en eksamen, derudover skal du også påregne tid til hjemmearbejde. Efter EREPS 3 får du titlen fitnessinstruktør, hvormed du kan fungere et centers ansigt udadtil, derudover får du under dette modul også de internationale certificeringer. Efter EREPS 4 kan du kalde dig personlig træner og er således klar til er hjælpe klienter med deres træningsbehov og –forløb.

Du kan læse mere om begge uddannelserne på Træner Akademiets hjemmeside, og tilmelde dig allerede i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *